Čitajući o zadnjim događanjima i INInim promašajima (zakašnjela i uopće nejavljanja na natječaje, ovakvi napisi i sl.) zapitao bih se da sam na mjestu INA uprave kaj se to događa?
A i mi bi se trebali zapitati isto, obzirom je HR država vlasnik skoro 50% dionica…
A i zna se da su si Mađari narihtali upravljačka prava…
Stoga gospodo Mađari – primite se posla ili se gonite u mp3…
Ne treba nam još jedan rušitelj hrvatskog gospodarstva
Kupujmo hrvatsko je slogan konzuma.
Moža bi g. Todorić to, u svjetlu ovih podataka, htio malo pojasniti što to zapravo znači?
Ako pogledate deklaracije onih K Plus proizvoda vidjet ćete da se proizvode po čitavome svijetu, Ledo i Jamnica također uvoze većinu svoga asortimana.
Ispada da nam po “kvalitetnim” proizvodima prodaju smeće iz Kine i Tajvana…
Izbjegavam Konzum kada god mogu.
TAJ LIK URUŠAVA HRVATSKU – kupujući dnevnim lanč paketima političare ( dostavom na kučnu adresu )
HRVATSKE OVCE zaboravile i BLEJATI!!!!!
Ne dajem Todoriću ni lipe, a kamoli kune! Izbjegavam cijelu gamu agrokorovih brendova, ukljućujući naravno i Tisak, Slobodnu Dalmaciju, Mlinar, Konzum i Kozmo!
Dobit će još i poticaje od države da može bolje uvozit
Pa što misliš od čega je kupio Belje i pik Vrbovec i koje novce je uložio u te tvrtke?
Kao kupuje za kunu a iza leđa drži dogovor o mulijunima kn poticaja iz proračuna…tako se da , dobiješ pik na poklon sa svom tehnologijom, brendovima i polj. zemljom i još mu poitičari dodatno plate milijunima kuna poreznih obveznika a poslije nas zadužuju jer nema za plaće i penzije…ma FUJ, u kojem kurveraju mi živimo [angry]