plavi: ” Treba sve rasprodati sutra, PBZ prvo jer je puno narasao u zadnje vrijeme . ” Kaj je stigao margin, kolega?[smiley2][smiley2][smiley2]
Ma kakav margin, treba prodat dok se stigne.
plavi: ” Treba sve rasprodati sutra, PBZ prvo jer je puno narasao u zadnje vrijeme . ” Kaj je stigao margin, kolega?[smiley2][smiley2][smiley2]
Ja isto mislim da bi PBZ mogao najviše pasti u slučaju korekcije. Nista, sutra ću se postaviti na 900 kn pa ako prođe dobro ako ne, ne.
ma ljudi , sranje je to. ja sam vec maknuo sve naloge sa kupnje, a prodaju postavio 5% ispod danasnjeg bida. i molim boga da mi prodje na otvaranju
Ja isto mislim da bi PBZ mogao najviše pasti u slučaju korekcije. Nista, sutra ću se postaviti na 900 kn pa ako prođe dobro ako ne, ne.
Ja ću ti prodati svoje po 900 pomnoženo sa Liborom.
[smiley2][smiley2]
studoš: ” plavi: ” Treba sve rasprodati sutra, PBZ prvo jer je puno narasao u zadnje vrijeme . ” Kaj je stigao margin, kolega?[smiley2][smiley2][smiley2] ” Ja isto mislim da bi PBZ mogao najviše pasti u slučaju korekcije. Nista, sutra ću se postaviti na 900 kn pa ako prođe dobro ako ne, ne.
Ma je , i ja se bojim znaš, možda bi još više mogle pasti one dionice sa neispunjenim očekivanjima BRA analiza , jer kada ljudi shvate da BRA analiza nije donijela očekivani rast , a još k tome nastane korekcija, ode to kojih 20-30% u tjedan -dva dolje.
Ja molim moderatore da se probude i naprave malo reda na Forumu. Kakvo je to pisanje van svake teme. Uzas
Tako je, ova diskusija je za Bez cenzure a ne ovu temu.
ma nema veze. ionako ce ova tema uskoro zamrijeti [smiley2]
Skinite ih s’ linije!!!!![smiley2]
I kako ti je sad? Na PTKM je tako svaki dan.
Zblokirajte im IP adrese, hi,hi,hi polijte ih vrelim uljem[smiley1] Uzmite im stereo na neko vrijeme
hakela9: ” Skinite ih s’ linije!!!!![smiley2] ” I kako ti je sad? Na PTKM je tako svaki dan.
Meni je fino, pa zar se ne osjeti doza zeke u mom postu?[smiley2]