PLVA (Pliva d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PLVA (Pliva d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Na kupnji 6.205 komada iznad 800 kuna. Proslo preko 13 miliona… 2 transakcije po cca 4.000 komada po 800. Nesto se iza brda valja kako mi se cini. Da nije plavusan? [smiley11]

ja bih prije rekao da se radilo o arbitrazi

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

Država prodaje dionice Barru. Sutra će se dati nalog za prodaju.

Kako bi kolega rekao: Što još da Vam obećam !

P.S. I kažu da opera ne djeluje na ljude.

Država prodaje dionice Barru. Sutra će se dati nalog za prodaju. Kako bi kolega rekao: Što još da Vam obećam ! P.S. I kažu da opera ne djeluje na ljude.

Da li ste sigurni u to?

ovaj post ne poziva na kupnju/prodaju dionica

Apsolutno siguran kolega davorin.

Znam, bilo na dnevniku.

Ipak je Kucilo imao pravo danas kada je rekao da je Pliva na 795,00 kuna ziher. Živio i Kucilo!

Kucilo je bio u pravu jos kada je Bush ponovno pozvao Sanadera u posjet.. hehe sta ti je stari iskusni vrac : )

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Konačno!
Mislim da je to još i najbolje rješenje i za tvrtku i za uposlene.
O Actavisu nemam baš najbolje mišljenje. Iz pouzdanih izvora znam što se desilo u nekim tvrtkama koje su preuzeli, npr. Zdravlje. “Kresanje” troškova od samog starta, otkazi i prijevremene mirovine, ljudi na burzi poslije 30 i više godina rada, uz mizerne otpremnine su samo neke od njihovih metoda, o prijetnjama da ne govorim.
Nadam se da nešto slično neće zadesiti i Plivu pod Barrom, tako su obećali. Da će imati više sluha i dobar plan daljnjeg poslovanja i razvoja.

.Uspjeh nije cilj, već sredstvo da se teži još višemu.

ovo sto su radili je pozitivno za dionicare. nema tu niceg loseg. moras biti svjestan da u svim nasim firmama postoji visak zaposlenih, koji su tu zbog nekih zasluga iz proslosti, a truli kapitalizam ne podnosi takve stvari. dok to, svi skupa ne shvatimo, biti cemo tu gdje trenutno jesmo

U trulom kapitalizmu ce svi ( ukljucujuci predsjednika uprave ) uskoro biti visak, hi,hi,hi
Pitam se sto ce biti sa svima nama? Svi cemo mi biti visak. Howgh

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

pa to je normalan proces i ne treba se time previse zamarati i opterecivati. socijalizam je stvar proslosti, a samo sposobi i zeljni rada ce opstajati u buducnosti. e sad je samo pitanje kakvi ce biti rezultati [smiley1]

Ej vi bljedoliki sto surfate po WS i LSE. Moze li informacija koliko je onih GDR-ova proslo? Howgh
Do mene dopiru glasine da ih je bilo kao zvijezda na nebu?

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

New Report

Close