gostic: ” ” Znanac, jesi siguran u ovo što pišeš? Vidi što veli čl. 13. “(4) Ponuditelj može Komisiji podnijeti zahtjev za odobrenje objavljivanja izmjene ponude za preuzimanje, najkasnije 7 dana prije isteka roka trajanja ponude. Komisija će o zahtjevu ponuditelja za odobrenje objavljivanja izmjene ponude za preuzimanje donijeti rješenje u roku od 3 dana od dana primitka urednog zahtjeva .” Po ovome ispada da Barr može tražiti promjenu do 4.10. ” Kolega onda po Vama to može trajati do 2050 godine. Dovoljno je dati zahtjev za izmjenu ponude prije isteka roka trajanja i tako dok im ne dosadi. Neće to baš tako biti. [smiley2]
Ne, ne.
Vrijeme trajanja ponude ne može biti veće od 60 dana. (čl. 15, st. 2)
Zašto si otkrivao identitet osoba s foruma, to nije bilo u redu i strogo je zabranjeno. Jer čemu služi tada forum.
Postovani bljedoliki Davorine tebi su se u glavi pojmijesali svi nickovi, Kucilo nikad niciji identitet nije otkrio. Howgh
Molim velikog poglavicu moderatora da premjesti moj post ( a i bljedolikog Davorina ) na Bez cenzure. Ja ne bih ni pisao na ovoj temi da me bljedoliki Davorin nije prozvao. Howgh
ne bih to gledao u tako šaljivom tonu, jer čini se ipak cijela stvar je poprimila malignu poličku dimenziju (EU-SAD, SDP-HDZ), to se ne smije zanemariti, biti će jako zanimljivo o ćemu će Sanader i Bush razgovarati 17. listopada.
ništa manje bitno i za ostale likvidne dionice..
banka magazine
Vijesti iz Hrvatske 28.09.2006 14:44 Još uvijek suzdržan odgovor Plivinih dioničara na Barrovu ponuduBarrovu ponudu dosad su prihvatili dioničari koji drže 0,1% dionica Plive
Dioničari Plive, prema podacima Središnje depozitarne agencije (SDA), još su uvijek suzdržani pri prihvaćanju ponude za preuzimanje dionica koju je objavio američki Barr Pharmaceuticals u iznosu od 820 kuna po dionici. Posljednji podaci pokazuju da su se za Barrovu ponudu odlučili dioničari koji kontroliraju tek nešto više od 0,1% vlasništva, točnije 19.257 od ukupno 18,6 milijuna izdanih dionica.
Iako se moglo očekivati da će se dosad javiti više dioničara koji prihvaćaju Barrovu ponudu, za zaključke kako investitori nisu zadovoljni s ponuđenom cijenom moglo bi biti još prerano. Naime, najveći dio dionica nalazi se u rukama inozemnih investitora i to u obliku Globalnih depozitornih prava (GDR, Global Depository Receipts) kojima se trguje na Londonskoj burzi, a koje je potrebno prije prihvaćanja ponude konvertirati u dionice.
Prema informacijama iz SDA dioničari moraju te dionice imati na svojim računima u SDA najkasnije 11. listopada kada ističe rok za prihvaćanje ponude. Također, poznato je da se najveći broj dioničara obično javlja unutar posljednjih tjedan dana do isteka ponude.
Bit će to zanimljiv tjedan.
Na Z1 kapital networku je potpredsjednik Barra izjavio kako su bili nemalo iznenađeni povlačenjem Actavisa, ali im ne pada na pamet misliti da je utrka gotova te da je Actavis definitivno odustao. Isto tako da su uvjereni u kvalitetu sinergije dvaju kompanija i da će se pobrinuti da se Pliva nađe pod okriljem Barra.
Nemojte me loviti za riječ, ali smisao je otprilike takav…[smiley2][smiley2][smiley2]
Ostalo rečeno je manje-više poznato svima nama.[smiley2]
1. Wessman daje izjavu da sa Plivom još nije gotovo.
2. Barr kaže da će sve napraviti da dobiju Plivu.
3. Sanader 17. 10. ide Bushu.
4. SDA malo stavlja pa malo skida Actavis sa semafora.
5. Dioničari čekaju, iako službeno postoji samo jedna ponuda.
6. Ja koristim Sensodyne pastu za zube….
Zar iz svega ovoga nije jasno da nas tek čekaju prava uzbuđenja?[smiley2]
Mislim da će jedino uzbuđenje biti kad Barr odluči da li će kupovati ponuđene dionice ili ne ( 11.10. )
Samo da ne završi:
Ajmo svi u maricu,
vozi ih u stanicu.
Još kad bi kolega Fedor našao pravu formulu [smiley9]
Nešto kao Brodosplit koji isporučuje brodove i novce.
Bilo bi dobro kada bi Brko iskoristio sve svoje menadžerske opcije za kupnju dionica i to za sve godine (2001, 2002, 2003,…2006) kako bi što manje dionica ostalo u Plivinom trezoru. Brkine dionice će sigurno završiti kod Barra.[smiley1]
Zašto misliš da neće! Ipak prije toga očekujem Actavisovu ofenzivu na 25%+1 dionicu te objavu javne ponude. Uskoro!
Mene ovo podsjeća na onaj vic:
Piše Brko obitelji iz Remetinca:
Ovdje mi je super. Svaki dan skačemo u bazen.
Kad smo dobri puste nam i vodu.
[smiley9]
Actavis i Madison najavili tužbe protiv Večernjeg lista
cijeli clanak na Vaš link