asd: ” Je li mi moze netko objasiniti ovu pricu s ponudama? Barr nudi 820, Actavis je odustao. Mozes prihvatiti 820 ili ne. Kraj price. Koja nova ponuda? Pa ne mogu (nove) ponude stizati do beskonacnosti!!! Hvala. ” Mogu, kolega, mogu!!! Ponuda Actavisa može stići do tjedan dan prije isteka Barrove ponude (4.10.) prema Čl 15 Zak. o preuzimanju d. d. ili nova ponuda Actavisa može stići u bilo koje vrijeme i poslije tog datuma ako skupe više od 25% dionica (također prema istom Zakonu)!
Znam, Posejdone, znam.
Ali jedno je teorija a drugo realnost.
Sta ce Actavis kupiti 25% (iako mora objaviti ponudu cim ima namjeru preuzeti Plivu, a ne kad skupi 25% – prema tome SDA bi morala diskvalificirati svaku transakciju u kojoj je Actavis i/ili partneri kupovao nakon sto je objavio odustajanje) i onda dati ponudu na 850? Daj budimo normalni, pa ne ulaze se ovdje 50.000KN pa da sada malo kupujes, malo prodajes da bi srusio prosjecnu cijenu u svom portfoliju.
Actavis nema para za finacirati akviziciju koja je veca od njegovog market capa i to je to.
Mali Plavi bljedoliki Actavisovac nema nikakve šanse. 0,00% – to su njegove šanse. Mislim da on sanja slične snove kao naš bljedoliki Davorin, hi, hi, hi
Mali Plavi vec ima 20.4% dionica, dok bljedoliki Davorin ne pada s oblaka, vidis da pita koji je link na SDA (pogodimo, http://www.sda.hr), a sad se i cudi da je 4.10 minus tjedan dana bilo – jucer! [smiley2]
to asd: sve je izvjesnije da Actavis ide na zaradu ili prisili Barr-a da otkupi njihove dionice. Btw., bit ce zanimljivo ako Barr ne sakupi 51% (znam da vjerojatno hoce, ali…).
Uvažene kolege ova javna ponuda završava 27.10. a rok ponude je 30 dana. Dakle 27.09. trebale su doći završne ponude za ovu javnu ponudu.
A zar nije Barr dao zahtjev da se vženje njegove ponude produži do 11. 10?
Taj link koji si ti naveo nema mogućnost da se iz Splita klikne, ne znam zašto, možda zato što je u Zagrebu, kažem možda. Taj link i dalje ne pokazuje semafor, a post od 04.10. je vrlo jasno preciziran, ali Dalmatinci kao i obično ne razumeju stvari. Rađe se ti primi apartmana pa svojim gostima uvaljuj laži na lošem engleskom.
I mali Plavi iz Actavisa je opterećen Petrokemijom kao i ja?!
Ne nego je spusio razmisljajuci samo o jednoj dionici, hi,hi,hi
Ne nego je spusio razmisljajuci samo o jednoj dionici, hi,hi,hi
Da li vi KuciloOro ikada razmišljate o sebi koja je vaša uloga u ovom životu osim trkeljanja besmislica ovdje na forumu?
Taj link koji si ti naveo nema mogućnost da se iz Splita klikne, ne znam zašto, možda zato što je u Zagrebu, kažem možda. Taj link i dalje ne pokazuje semafor, a post od 04.10. je vrlo jasno preciziran, ali Dalmatinci kao i obično ne razumeju stvari. Rađe se ti primi apartmana pa svojim gostima uvaljuj laži na lošem engleskom.
Na tom linku – http://www.sda.hr s desne strane mozes vidjeti velik okvir s naslovom “vazno” te kako u okviru pise ono o cemu mi pricamo. Radije se ti vrati na Iskon chat, uvijek kad te vidim na ovoj temi sjetim se kako si “kupovao” Plivu ono jutro kad je bila suspendirana trgovina.
[smiley1][smiley1][smiley1][smiley1]
znanac: ” Uvažene kolege ova javna ponuda završava 27.10. a rok ponude je 30 dana. Dakle 27.09. trebale su doći završne ponude za ovu javnu ponudu. ” A zar nije Barr dao zahtjev da se vženje njegove ponude produži do 11. 10?
27.10 je krajnji rok. Ako nitko nije dao ponudu jučer onda javna ponuda završava 11.10. i gotovo.
Ajde sad ispunite onaj famozni papirić, pa se možete posvetiti investiranju u čađaru, beljaru i ostale sapunice, hi,hi,hi
Radije se ti vrati na Iskon chat, uvijek kad te vidim na ovoj temi sjetim se kako si “kupovao” Plivu ono jutro kad je bila suspendirana trgovina.
AKo si mogao primijetiti, a nisi, bila je to velika i slatka, i nadasve zanimljiva šala. Da bi to mogao zaključiti prođi temu pa ćeš vidjeti kako skoro pa nikad tamo ne pišem jer vrlo rijetko kupujem, a još manje prodajem, a u trenucima dokolice pišem svaštarije.
Znači, ovako je to izgledalo:
kupio Plivu, prodao Plivu, kupio Đuru, prodao Đuru, kupio parizer, pojeo parizer.
Krivo shvaćeno.
Na tom linku – http://www.sda.hr s desne strane mozes vidjeti velik okvir s naslovom “vazno” te kako u okviru pise ono o cemu mi pricamo. Radije se ti vrati na Iskon chat, uvijek kad te vidim na ovoj temi sjetim se kako si “kupovao” Plivu ono jutro kad je bila suspendirana trgovina.
[smiley1][smiley1][smiley1][smiley1]
Što, zar je bljedoliki Davorin tako sposoban. Tko bi rekao? hi,hi,hi
cartmann:
”
Radije se ti vrati na Iskon chat, uvijek kad te vidim na ovoj temi sjetim se kako si “kupovao” Plivu ono jutro kad je bila suspendirana trgovina.
”
AKo si mogao primijetiti, a nisi, bila je to velika i slatka, i nadasve zanimljiva šala. Da bi to mogao zaključiti prođi temu pa ćeš vidjeti kako skoro pa nikad tamo ne pišem jer vrlo rijetko kupujem, a još manje prodajem, a u trenucima dokolice pišem svaštarije.
Znači, ovako je to izgledalo:
kupio Plivu, prodao Plivu, kupio Đuru, prodao Đuru, kupio parizer, pojeo parizer.
Krivo shvaćeno.
Znači bljedoliki je lagao kad je rekao da je kupio Plivu, to jutro kad je bila suspendirana trgovina. To mu ne ide u prilog. Howgh
Sad počinjem sumnjati i u istinu o količinu dionica u portfelju. Jer po navedenome ispada da bljedoliki Davorin ima daleko najvećega. A znamo da to nije istina.