PLVA (Pliva d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PLVA (Pliva d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A već ste počeli razapinjati kolegu Fedora ?????

Ajmo sad svi zajedno kod kuće na glas: HVALA TI FEDORE !

Inače možete zaboraviti da će nam ubuduće davati formule.

Upravo to! Ako je brisanje Actavisa sa semafora SDA bila posljedica povlačenja ponude, onda je povratak na semafor posljedica…….

Mene zanima gdje je taj semafor da i ja mogu pratiti razvoj situacije, pa lijepo molim štovane kolege da stave neki link ili nešto slično. Zahvaljujem!

ovaj post ne poziva na kupnju/prodaju dionica

Je li mi moze netko objasiniti ovu pricu s ponudama? Barr nudi 820, Actavis je odustao. Mozes prihvatiti 820 ili ne. Kraj price. Koja nova ponuda? Pa ne mogu (nove) ponude stizati do beskonacnosti!!! Hvala.

Mogu, kolega, mogu!!!
Ponuda Actavisa može stići do tjedan dan prije isteka Barrove ponude (4.10.) prema Čl 15 Zak. o preuzimanju d. d.
ili nova ponuda Actavisa može stići u bilo koje vrijeme i poslije tog datuma ako skupe više od 25% dionica (također prema istom Zakonu)!

La vita e bella!

Posejdon: ” Upravo to! Ako je brisanje Actavisa sa semafora SDA bila posljedica povlačenja ponude, onda je povratak na semafor posljedica……. ” Mene zanima gdje je taj semafor da i ja mogu pratiti razvoj situacije, pa lijepo molim štovane kolege da stave nekilink ili nešto slično. Zahvaljujem!

Web stranica SDA.
Link: postupak preuzimanja Plive

La vita e bella!

Mali Plavi bljedoliki Actavisovac nema nikakve šanse. 0,00% – to su njegove šanse. Mislim da on sanja slične snove kao naš bljedoliki Davorin, hi, hi, hi

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Mali Plavi bljedoliki Actavisovac nema nikakve šanse. 0,00% – to su njegove šanse. Mislim da on sanja slične snove kao naš bljedoliki Davorin, hi, hi, hi

Ne radi se tu o šansama nego o taktici!

La vita e bella!

” Mogu, kolega, mogu!!! Ponuda Actavisa može stići do tjedan dan prije isteka Barrove ponude (4.10.) prema Čl 15 Zak. o preuzimanju d. d.

A to je bilo jučer.

I mali Plavi iz Actavisa je opterećen Petrokemijom kao i ja?!

Posejdon: ” ” Mogu, kolega, mogu!!! Ponuda Actavisa može stići do tjedan dan prije isteka Barrove ponude (4.10.) prema Čl 15 Zak. o preuzimanju d. d. ” A to je bilo jučer.

To je 04.10., kako onda jučer?

Posejdon: ” ” Mogu, kolega, mogu!!! Ponuda Actavisa može stići do tjedan dan prije isteka Barrove ponude (4.10.) prema Čl 15 Zak. o preuzimanju d. d. ” A to je bilo jučer.

???[smiley8]

La vita e bella!

Mislim da smo svi zajedno pogrijesili…trebali smo se udruziti i krenuti skupljati 25% plive…a onda se udruziti sa Acavisom da mu prodamo tih 25% ako srusi Sanadera i uzme si Racana kao premijera Islanda…[smiley1]
U tom slucaju bi barr izvisio, osim ako nam USD ne daju ispunjeno obecanje da Sanader postaje premijer Iraka, a Racan Afganistana, a Zuzul premijer Izraela…
[smiley9][smiley9][smiley1]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Uvažene kolege ova javna ponuda završava 27.10. a rok ponude je 30 dana. Dakle 27.09. trebale su doći završne ponude za ovu javnu ponudu.

New Report

Close