PLVA (Pliva d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PLVA (Pliva d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da li mogu primijetiti laganu nervozu kod vas Fedore? Ili, da niste u stanju prihvatiti činjenicu da ste lagali? Nisam vas optužio nego definirao kao osobu koja iznosi neistinu i još se time ponosi, a kada nema argumenata počinje mene vrijeđati.

ovaj post ne poziva na kupnju/prodaju dionica

“Danas nije teško s nekim popiti kavu, već je puno teže da razgovor vođen na kavi ima smisla, što zasigurno s vama kolega to ne bi bio slučaj, već bi bilo bezveze utrošeno vrijeme.”

Mislim da popiti kavu nije nikad bez veze utrošeno vrijeme, bez obzira je li razgovor bez veze, već radi same kave.
A da ne govorimo o komadima koji prolaze okolo za to vrijeme.
Pozdrav

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Ako su komadi dobri ja obično naručim i mineralnu. Tek tako da se vidi oblik.

Pustimo mi komade, nego što dalje s Plivom, ona stala, sve stalo, ima li se kakav info novi provjeren?

Pa danas bi morala doći neka obavijest o ponudama.
Malo me iznenadilo jučer da je bio zadnji dan za predaju a nitko ništa nije objavio. Vrlo sumnjivo.
Inače čim bi do sada ponuda došla par minuta kasnije bi i vrapci iz Divuše znali za to.
Ako nije došla ponuda držimo čvrsto gaće i nadajmo se da korekcija neće biti velika.

Pustimo mi komade, nego što dalje s Plivom, ona stala, sve stalo, ima li se kakav info novi provjeren?

Imam ja. Howgh

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

količina dionica za koje je u depozitoriju s prethodnim uredovnim danom obrađen primitak KA-POP obrazaca i upisan prihvat ponude za preuzimanje

19.257 – BARR Laboratories Europe B.V.

0 – ACTAVIS GROUP hf

Evo nam Actavisa ponovno na semaforu!
Teorija zavjere kaže: Actavis će ponuditi 836 kn [smiley1]

Imam ja. Howgh

Samo nemoj pričati o mojim mislima dok radim svašta.

količina dionica za koje je u depozitoriju s prethodnim uredovnim danom obrađen primitak KA-POP obrazaca i upisan prihvat ponude za preuzimanje 19.257 – BARR Laboratories Europe B.V. 0 – ACTAVIS GROUP hf Evo nam Actavisa ponovno na semaforu! Teorija zavjere kaže: Actavis će ponuditi 836 kn [smiley1]

Uh majku mu pa već su došli do 0.1%. Nisam se nadao obzirom na loš početak. Pa još im nedostaje samo :
9.280.000 komada.

ne kolega nije bitno koliko ima barr, bitno je da se actavis vraća u igru
[smiley1]

Je li mi moze netko objasiniti ovu pricu s ponudama?

Barr nudi 820, Actavis je odustao. Mozes prihvatiti 820 ili ne. Kraj price.

Koja nova ponuda? Pa ne mogu (nove) ponude stizati do beskonacnosti!!!

Hvala.

količina dionica za koje je u depozitoriju s prethodnim uredovnim danom obrađen primitak KA-POP obrazaca i upisan prihvat ponude za preuzimanje 19.257 – BARR Laboratories Europe B.V. 0 – ACTAVIS GROUP hf Evo nam Actavisa ponovno na semaforu! Teorija zavjere kaže: Actavis će ponuditi 836 kn [smiley1]

Upravo to!
Ako je brisanje Actavisa sa semafora SDA bila posljedica povlačenja ponude, onda je povratak na semafor posljedica…….

La vita e bella!

New Report

Close