Je li ovo forum o PLVD ili PTKM? [smiley6]
Gdje god se pojavi kolega postane thread o ptkm. [smiley2]
Nego da se vratimo PLVD, primjetio sam da nakon glasine kako ce Actavis uspjeti neprijateljski preuzeti Plivu i time izbaciti Barr, cijene dionice Barr-a – rastu!
Po mojoj procjeni ne bi trebalo biti tako, Pliva je poprilicno kvalitetna akvizcija tj.
– rast prihoda na cca. 2.1+ milijardi godisnje
– rast dobiti na 550 milijuna godisnje
– Barr ce prosiriti trziste s US/Kanade na Europu (Njemacku, Italiju, Spanjolsku,..), Rusiju,..
– broj ljekova u ponudi Barra ce skociti s 76 na 120, s tim da se samo 3 preklapaju
E ovo si dobro rekao bljedoliki. Gdje god zađe onaj bljedoliki Davorin, od svake teme nastane tema PTKM.
Nego je li tko čuo ima li kakvih vijesti o Bračnom trokutu: Actavis – Pliva – Barr??
Mladi kolega Gosticu, imate moj post, u svezi glede vaseg pitanja, na stranici 128.
Mladi kolega Gosticu, imate moj post, u svezi glede vaseg pitanja, na stranici 128.
Ma ok, al zbunjujuće djeluje ovo SDA. Kakve oni imaju veze s ponudom? Jel se radi o prihvatu ponude u SDA ili o novoj ponudi u HANFI? Ako ne tražim previše [smiley11]
PLIVA D.D. PLVA-R-A 800,50 802,00 802,00 795,00 802,00 0,00 12.747.905,86 15.9
Dakle, ni gore, ni dolje. Poznavajući naš mentalitet, nikakva ponuda nije stigla.
Posejdone, Sto se tice reda, njega nece biti (u doslovnom smislu). GDR-i se moraju pohraniti u DB do par dana prije isteka ponude, a onda DB u jednoj transkaciji prijavljuje sve GDR-ove u SDA zadnji ili predzadnji dan. A sto se tice nas malih smrtnika, mislim da je lakse poslati pismo nego cekati u redu….
A zašto bi ti bilo teško čekati u redu ako njega, kako si sam rekao, neće ni biti?[smiley11][smiley11][smiley11]
Upravo je u vijestima Nove TV javljeno ( u 23,05h ) da je predsjednik Vlade dr. Ivo Sanader pozvan od strane G.Busha u sluzbeni posjet u Washington 15.10.2006. Da li vam to sto govori?
Upravo je u vijestima Nove TV javljeno ( u 23,05h ) da je predsjednik Vlade dr. Ivo Sanader pozvan od strane G.Busha u sluzbeni posjet u Washington 15.10.2006. Da li vam to sto govori?
Možda je čovjeku dosadno pa hoće malo popričati s nekim. Zašto odmah bi trebalo nešto govoriti. Ako ja zovem prijatelja na kavu, ne znači da od njega odmah nešto želim, dok vidim ti gledaš samo na interese. Nisi li ti jučer tvrdio kako je došla ponuda, a od ponude ni P, pa ni O, ni N, ni U, ni D, i ni A.
Sa takvim manirima kakve imaš, sumnjam da ti imaš s kim popiti kavu? A što se tiče susreta koji je tek najavljen ( Bush – Sanader ) svakome je jasno ( osim tebi ) da amerikanaci nemaju prijatelja, samo interese.
A ako se dogovori susret Bush – Sanader jasno je da Sanader neće doći praznih ruku.
A za ponudu ćemo još malo pričekati i vidjeti je li istina ili trač.
Sa takvim manirima kakve imaš, sumnjam da ti imaš s kim popiti kavu?
Danas nije teško s nekim popiti kavu, već je puno teže da razgovor vođen na kavi ima smisla, što zasigurno s vama kolega to ne bi bio slučaj, već bi bilo bezveze utrošeno vrijeme.
A za ponudu ćemo još malo pričekati i vidjeti je li istina ili trač.
Da se razumijemo, volio bih kada bi bila istina, ali neutemeljeno razglašavanje ovakvih informacija u svrhu vlastite koristi nije dozvoljeno, na što sam ja odmah reagirao i dalje držim da je to bila laž koju ste izrekli.
Npr. kada sam govorio kako će se Petrokemiji otpisati dug kroz dokapitalizaciju nisam lagao jer je bilo očito i davno rečeno od predsjenika Vlade, i imao sam se na što pozvati, dok to s vaše strane nije bilo utemeljeno.
Ne znam o kojoj koristi ti pričaš. Ja nemam dionice Plive, pa ne vidim smisao tvoje optužbe ( o izrečenim lažima sebi u korist ).
Drugi put kad budeš iznosio tako neutemeljene optužbe nastoj da imaju uporište u činjenicama a ne fantaziji.