gostic: ” Zašto 4.10? Pa izmjenjena Barrova ponuda vrijedi do 11.10. I ne bi se složio da se po trenutnom stanju u SDA može bilo što zaključiti o tome da li će Barr skupiti 50%ili ne. Pozdrav ” Zato jer su mi tako rekli u PBZ gdje imam margin. Kod njih se dionice ne vode u SDA na mom imenu nego na Skrbničkom računu PBZ-a Bilo bi dobro kad bi u idućim danima u Poslovnom bio neki link pa da možemo pratiti broj dionica na pohrani u realnom vremenu. Pozdrav
Zanimljiva informacija.
Pozdrav
Samodol je javno izjavio da država može prodati svoj udio u Plivi i da ju nikakav zakon u tome ne sprečava. Sanader pak je javno izjavio kako planira potrošiti taj novac. A i poznavajući prilike, ne bi se čudio da 50% u SDA bude pohranjeno zadnji dan.
Tocno. Pohrana velikih igraca ce biti zadnja dva dana.
količina dionica za koje je u depozitoriju s prethodnim uredovnim danom obrađen primitak KA-POP obrazaca i upisan prihvat ponude za preuzimanje
16.078 – BARR Laboratories Europe B.V.
na semaforu više nema actavisa…mislim da je to znakovito[smiley11]
Kolega Mreich,
prama Zakonu o pruzimanju d. d. Čl. 15 stavak 10
“Dioničar prihvaća ponudu tako da, do isteka roka važenja ponude, dionice koje su predmet ponude za preuzimanje pohrani kod depozitara.” Dakle, krajnji rok je 11. 10, a ne 4. 10.
Pozdravi svoje brokere u PBZ-u!
Kolega Beholder,
po meni, ukidanje Actavisa sa “semafora” je trebalo napraviti odmah po njihovom povlaćenju ponude. S tim, zapravo SDA kasni.
Kolege Tima i ASD
naravno, red pred SDA- om tek slijedi.
Valjda im treba neko vrijeme da to provedu kako bi u SDA stiglo na vrijeme.
Pozdrav
Navodno stigla jedna ponuda u SDA.
Kakva ponuda?
Pocelo je sto?
Kakva ponuda?
To će se znati tek kad je otvore.