Plenković naložio provođenje upravnog nadzora o postupku dodjele koncesije za korištenje plaže Zlatni rat

Naslovnica Forum Komentari članaka Plenković naložio provođenje upravnog nadzora o postupku dodjele koncesije za korištenje plaže Zlatni rat

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ne nije “namješteno”,ni slučajno!!!!

Od kuda Boljanima ideja da je pomorsko dobro njihovo? To bi bilo isto, kad bi ja tvrdio da je Sljeme moje i da mogu piliti drva sebi za ogrev!

Andrija,što se praviš mutav,pa ti si potpisao nalog komu će se dati koncesija,sada bi oprao ruke kao Poncije Pilat.Dajguz!


Od kuda Boljanima ideja da je pomorsko dobro njihovo? To bi bilo isto, kad bi ja tvrdio da je Sljeme moje i da mogu piliti drva sebi za ogrev!

viwer,u pravu si oko pomorskog dobra,ali bolanji su godinama ulagali u tu plažu,i kada su je konačno sredili,našla se “pametna” elita da im to oduzme.Po Običajnom pravu,nije fer,ti ljudi su živjeli od te plaže,i sada da im oduzmu koncesiju,za nekog mafijaša koji vidi samo interes u svemu tomu.Promisli malo.Lp,

Hitno u proceduru poslati Lex Zlatni rat.

kakva *ebena koncesija, šta misle naplaćivat ulaz na plažu? neće to dobro završiti

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Sve se prije ili kasnije pocne naplacivati, ali nije u tome tragicnost.
Problem je u tome sto koncesije na resurse koji su direktno i blisko fizicki naslonjeni na vrlo lokalne sredine, mala mjesta poput Bola i Novalje kojima su to trade marks, dodjeljuju sluzbenici u Splitu i Gospicu. Po kojoj logici? Po logici administrativne podjele. Nijednoj drugoj. Znaci damo koncesiju na Bolu nekome, uzmemo lovu i podijelimo ju sebi u Splitu. Za place. I ako to nije dokaz da treba UKINUTI ZUPANIJE onda ne znam sto jest.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

New Report

Close