Plenković najavio: 7.600 kuna prosječna plaća, 4.250 minimalna, mislim da je to realno

Naslovnica Forum Komentari članaka Plenković najavio: 7.600 kuna prosječna plaća, 4.250 minimalna, mislim da je to realno

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Lijepo zvuči ali samo jedno pitanje, kako to misle financirati. Tko će dati novac. Nikako da se netko dosjeti da treba prvo pokrenuti ekonomiju da bi bilo novca. A ekonomiju možeš pokrenuti samo ako pomogneš poduzetnicima da se razviju. Zasad ništa, i tako već 30 godina.

Obećanje ništa ne košta! Zadnji puta su obećali 1000 Eura za svako novorođeno dijete, otkup INE od Mađara, velike reforme. A od svega toga imamo samo “veliki dug” i korupciju u svim porama društva. Zadnji smo po svemu u usporedbi sa bivšim “komunističkim zemljama”, svi nas pretekli. Jedino uvijek prednjačimo u predizbornim obećanjima.

Pokrenut će se gospodarstvo i povećati plaće. Super. Drago mi je da niste zaboravili umirovljenike. 🙉

Tako ni mi nećemo zaboraviti vas!

Ne mozes pogrijesit koga kod da zaokruzis. Svi nude brda i doline. Treba ih sve testirat na opijate

Prosječnu plaću je lako napumpati, ali medijalna neto plaća neće preći granicu od 6000 kn još jedno desetljeće. Do prosječne od 7500 kn se može doći podizanjem minimalne i stvaranjem većeg gap-a između nalošije plaćenih u javnom i privatnom sektoru, na korist radnika u javnom sektoru. To će se vjerojatno i ostvariti zbog podilaženja biračkom tijelu, odnosno javnom sektoru u kojem su zaposlene čitave obitelji i pokoljenja birača.

Obećanja obecanja

Nek Plenkovic proba zivjeti s 4000kn

Vidio sam ja vade dizanje placa a bome i dizanja cjena ,samo da podsjetim da ste 2017 doneli zlocinackih zakon kojim ste napravili ekonomski genocid nad gradanima tako nam je voda poskupila a nije navodno 300% plin 150% i tako naknada po naknada racunu rastu a po vama ne rastu ali savjete naoružane zandare da isteruju ljude iz kuca zbog neplaćenih rezija ,eto kod mene 4 eura kubik vode dok je u Parizu 0,20 c a bome valjda nije ni usred pustinje u saudijskoj Arabiji toliko ,zato bez politike doveli ste gradane ove zemlje na prosijacki stap zato ako ostanete možemo biti sigurni da Ce se svakim zakonom koji donesete širiti krug ljudi koji Ce ostat bez imovine i zavrsit na kazanu

 

Neka Plenković pokuša zivjet sa 4250Kn i neka objasni za koje zaposlenike to znači drzave ili privatne

Svima 7500 kuna plaće i vikendica na mjesecu

moje poruke nisu poziv na kupnju, prodaju dionica niti savjet za ulaganje - za takve stvari imate vlastitu glavu SVE VAS BUM TUŽIL !

New Report

Close