Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.
HDZ počastio istrijane s 2,5 mlrd. kn
Koja smo mi luda, rastrošna i neodgovorna zemljica. S tim novcem (350 mio. €), mogla se je završti kompletno Sveučilišna bolnica i preseliti tri derutne iz grada u nju a lokacije bolnica prodati. I to nije sve! Ove godine će vjerojatno još preko 200 mio. € doći na naplatu. I šta je radio Nadozorni odbor sve ove puste godine? Nitko ne odgovara i ne samo u ovom slučaju!
HDZ počastio istrijane s 2,5 mlrd. kn
Nije točno! Proračun-porezni obveznici je-su počastili udruženi zločinački poduhvat.
Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.
evo sad će na tisuće žutih prsluka izaći van na ulice e da probudio sam se ovo je hrvatistan
mi smo ipak zemlja slučaj
Nije točno! Proračun-porezni obveznici je-su počastili udruženi zločinački poduhvat.
[/quote]
onda samo treba dodati, ne svojom voljom, ja nisam imao nikakvu namjeru častiti nekoga za izgradnju vila, a mnoge su izgleda izgrađene upravo kroz ovaj model, dobici naši, gubitak vaš
[/quote]
onda samo treba dodati, ne svojom voljom, ja nisam imao nikakvu namjeru častiti nekoga za izgradnju vila, a mnoge su izgleda izgrađene upravo kroz ovaj model, dobici naši, gubitak vaš
[/quote]
rvacki model snašli se
mi smo ipak zemlja slučaj
Pokrili jamstva …….svaka čast…..IPAK, ostali dužni zdravstvu JEDAN TJEDAN U DECEMBRU…
Umjesto 4 tjedna, plaćena su samo 3 tjedna………ostatak očekivanog novca na dan 31.12.2018.–
NIJE STIGAO………
[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!