A ocito bezveznjak nema pametnija posla nego se bavit pizdarijama.
Još jedan dokaz koliko su političari izolirani mentalno, emocionalno i fizički od realnog života.
Ako je imao bolju plaću u prijašnjoj firmi neka se tamo i vrati jer za istoga sam tek iz ovoga teksta saznao da je saborski zastupnik i to SDP-a. pa mu je ovo malo (300.000,00-tinjak) tisuća kuna-što je 10 godišnja plaća običnog radnika) i još bi bio i gradonačelnik. SKROMASN NEKI TIPUS.
njemu je 2 kune po kilometru, a ostalima državnim službenicima je 0,60 kuna po km….cccccc…njegov automobil je nešto specijalno….
zeludac mi se okrenuo citajuci. m…. im njihovu foteljasku, ljudi kopaju po smecu, a oni se valjaju u novcima. fuj. i on ce nekoga predstavljati – koga. tko u vinkovcima, slavoniji, hrvatskoj bere 300 000 kn godisnje, i on ce zastupati interese radnika, umirovljenika, nezaposlenih, on koji vjerovatno ima placenog lakeja da mu iznosi smece da ne bi slucajno ne daj boze sreo kojeg svog biraca s glavom u kontejner pa jos i da mpoprica s njim i ruku mu stisne. fuj,
zeludac mi se okrenuo citajuci. m…. im njihovu foteljasku, ljudi kopaju po smecu, a oni se valjaju u novcima. fuj. i on ce nekoga predstavljati – koga. tko u vinkovcima, slavoniji, hrvatskoj bere 300 000 kn godisnje, i on ce zastupati interese radnika, umirovljenika, nezaposlenih, on koji vjerovatno ima placenog lakeja da mu iznosi smece da ne bi slucajno ne daj boze sreo kojeg svog biraca s glavom u kontejner pa jos i da mpoprica s njim i ruku mu stisne. fuj,
Istina, tako je… ova politicka elita nam se smije, dok su nama glave sve blize koesvima, a neki kosevi su prazni… ovo je stvarno zalosno.
Oni su tu samo radi sebe, i da se brzo obogate. Svoje eksperimente provode iz ugodne fotelje s 20 000kn place.
Prijeti nam potpuni kolaps, ali oni nisu zabrinuti. Sad treba izabrati tko ce u Bruxelles za 15 000eur… ah.
Gospoda ja sebe zbrinula, a meni i drugim mladim kolegama ostaje kos, “volontiranje” za 1600kn,besplatni rad ili-trajna emigracija. Kako ce ova zemlja izgledati za 10ak godina ako se ovo nastavi?
Pouka je da smo potpuno ostavljeni na cjedilu, i tko moze neka napusti brod koji tone.
…. i tko moze neka napusti brod koji tone.
Davno ostvareno samo sam jos u dilemi da li u potpunosti prekinuti sve veze sa ovim metastaziranim tkivom.