Pevec spašen, konsolidacija dvije godine

Naslovnica Forum Komentari članaka Pevec spašen, konsolidacija dvije godine

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Pih, ja ostartao na pevecovim promašajima. Sad opet imam konkurenciju. Neka, dobro je to, bar sam motiviran. Samo su menađeri u pevecu potplačene gnjide i ne ulažu 5 minuta da bi nabavili robu. Roba se kupuje višestruko skuplja u Italiji a lik koji se javlja na telefon za kamionski prijevoz je budala. Totalno ne zainteresiran za rad i organizciju prijevoza. Preveliki kompleks koji nije stručno nadgledan. Ako trebate kontrolora narudžbi javi te se.

Političari su kao i sisate žene, ništa koristi od njih, a sav užitak sa njima, se svodi na vlastitoj mašti.

bravo gosp. Munjiza, hvala na podršci u ime Pevec Grupe i Direktora na čelu, u današnje vrijeme gdje vlada svjetska kriza netreba gurati i ovako velike kompanije u provaliju ,jer od toliko zaposlenih,živi toliko obitelji, neki su u istoj kompaniji… mnogo malih trgovina, trg.društava živi od Grupacije Pevec pa bi zaista trebalo poduprijeti svaki pomak na bolje… a što se tiče djelatnika u Pevec-u to je već druga priča… neki su pristojni, pristupačni, korektni, pošteni prije svega … dok su neki ipak ” gnjide” kojima bi trebalo skresati plaću i podijeliti ovim malima koji se trude ostati normalni uz kresanje plaća i svega ostalog…. mali ljudi u Pevecu zaista rade, a ovi veliki šefići, asistenti i asistetni asistenata… što rade?????? osim što primaju Bogovske plaće….. ??!!!!

Naravno da mali trgovci koji će raditi dvokratno po 2 sata na dan za 1200 kn nisu krivi. Nameće se pitanje, uz poznate stvari da robu u inozemstvu NE MOŽE dobiti bez plaćanja!! Kako to da je ostao dužan hrvatskim dobavljačima? Što i njima nije platio prilikom dostavljene robe? Ovako ispada da je od hrvatskih ovaca dobio vunu, prodao i kupio robu u inozemstvu po dva do tri puta većoj nego što je mogao kupiti kod proizvodača gdje je ta ista roba proizvedena. Čudna mi je tu situacija i kompletno tajminzi zabrane rada nedjeljom, pušenja, krize. Ja bi rekao da je ovo dobro uigrana igrana gospodara. A hrvatskim tvrtkama ostaje zombi život. Ako prežive.

BTW imam malo skladište, bi li mi neki hrvatski proizvodač ga napunio? Platiti ću mu majke mi.

Političari su kao i sisate žene, ništa koristi od njih, a sav užitak sa njima, se svodi na vlastitoj mašti.

Ukoliko država (mi građani) pomažemo – želimo i vlasnički udio u pevecu !!!

When someone asks you a question you don't want to answer, smile and ask, "Why do you want to know?".

KOMENTAR
HMMMMMMMMMMMMMM
TO JE TAKO KADA SU NEVALJANI GOSPODARI UU OVOJ TRULOJ VLADII VLADAJUĆOJ STRUKTURI,TJ ŠTO BI RAJA REKLA
BADAVADŽIJE I KLOŠARI SA STIOM

DAFFY

New Report

Close