Petrov sa sastanka MOST-a na Plitvicama objasnio što se čeka

Naslovnica Forum Komentari članaka Petrov sa sastanka MOST-a na Plitvicama objasnio što se čeka

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

decki, novi izbori.
prvo da se pokaze ovima “velikima” da mogu jos gore proci.
da se poslaje poruka dragi i slicnima da se takvo ponasanje ne tolerira te na kraju da vi dobijete jos vise glasova i tako postanete ne samo faktor bez kojeg se ne moze nego faktor koji je najbitiniji.
s vama sada hr mozda ima zadnju sansu da izadje iz necega sto ce sutra biti dvostrancje-a to vidimo po americi, sto zanci po ljude, ljudska prava i kvalitetu zivota opcenito.

Most bi trebao početi okupljati ljude koji su spremni učiniti nešto dobro za ovu državu i tako prerasti u ozbiljnu političku opciju! Znam da je to sada sekundarno, ali neki link i priprema nebi škodili! Držimo im fige!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Nema šanse da bi MOST dobio išta novim izborima. Čak im je i broj mandata upitan. Zar bi na ponovljenim izborima mogli samostalno sastaviti Vladu? Dakle za MOST postoje dvije opcije: koalicija ili podržavanje manjinske Vlade. I jedno i drugo imaju sada na stolu – pa što se čeka? Partnera mogu birati, uvjete mogu postaviti. Dakle problem MOSTA je u MOSTU a to novi izbori neće riješiti.

Tko leti vrijedi, tko vrijedi leti, tko ne leti ne vrijedi

Ja bih opet glasao za Most iz jednostavnog razloga što mi se i SDP i HDZ gade kao i njihovi klonovi sateliti HNS, HSS, HSLS…25 godina samo uništavaju ovu zemlju svojim rodjačko-nepostističkim modelom vladanja.
Petrov je nešto pokazao i napravio u Metkoviću pa ako ništa drugo zaslužuje povjerenje jer ionako nemamo što izgubiti.
Istina iz njegovog tima bih ekspresno izbacio Lovrinovića jer što taj melje moglo bi nas skupo koštati… tiskanje novca može i moja pok baba raditi.

New Report

Close