Petrokemija dobila novog predsjednika Nadzornog odbora

Naslovnica Forum Komentari članaka Petrokemija dobila novog predsjednika Nadzornog odbora

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ovu jadnu državu čereče ovakvi “stručnjaci” tipa ovaj Radoš, kojem su sve firme u PSN, onda npr. novoimenovani šef Fonda za zaštitu okoliša Sven Miler iza kojeg isto ostaje samo spaljena zemlja i da ne nabrajam dalje…
Nakon što su po privatnom sektoru uništili skoro sve sa čime su došli u kontant sad ih crveni kmeri i HNS podrepci postavljaju na mjesta gdje se još može izvući neka lova… al završit će svi oni na sudu, isto kao i dr. ivo…

I konačno “rasplet” za Petrokemiju u Kutini u režiji g. Vrdoljaka. (napomena reda radi; ako netko ne zna g. Vrdoljak je ministar za gospodarstvo u koalicijskoj vladi g. Milanovića . Konačno “svjetlo na kraju tunela” za Petrokemiju u Kutini.
U NO “radničko-sindikalni deputati” i “poštena inteligencija” visokih i najviših akademskih titula. A i Uprava nije za “baciti”. Moilim jedino da im ne čitate životopise. Nevažno je što većina od njih u životu ništa konkretno nije radila, nevažno je i to što gotovo svi “nemaju pojma” o Petrokemiji u užem i širem smislu, a nevažno je i što večina od njih nisu Kutinčani. Primite moju ispriku za ovo potonje, jer kutinčani jesu, ali po teroriji to nisu ni “radničko-sindikalni deputati”,a jedna lasta ne čini proljeće ( jedan član uprave ).
I što sad? Izvršena je dokapitalizacija,na burzi još uvijek stanje dionica i vlasnički udjeli od prije dokapitalizacije ( kažu nije provedeno na sudu i kažu da sredstva dobivena prodajom novo emitiranih dionica negdje stoje ).
A možda te “love” više i nema, jer tri kvartala su prošla, sva tri sa gubitkom koji bi prema nekim kako se to kaže “izvorima bliskim…”mogao premašiti visinu predmetnih sredstava.
Ništa se ne piše, ništa se ne događa. A ja mislim da nikakvog restrukturiranja neće biti, da Uprava i NO bjesomučno tragaju za “poslovnim partnerom”. A možda je i sve već, svojstveno g. Vrdoljaku vaninstitucionalno gotovo i “dogovoreno” i čeka se samo pravi trenutak objave, pa Uprava i NO , nesvjesni “trče počasni krug”.
Kao u sijaset slučajeva do sada povijest se ponavlja. Bojim se da ovdje uskoro neće biti ničega. Nekutinčani će bez traga otići,”stranci” će sve što valja iskoristiti i odnijeti, a kutinčanima će ostati njihovi “radničko-sindikalni deputati”
A možda griješim? Možda je, a to joj stvarno želim, Petrokemija toliko “žilava”, da ju ni ovi, već neznam koji u nizu “diletanti” ne mogu uništiti. A možda se u vremenu svoje odsluži i vrati se Čačić pa rastjera “ove svoje pekinezere” i donese promjene.( Nije mi baš pretjerano drag, nijemi uopće drag, ali ono što je poćeo raditi barem je imalo nekakvog smisla ). A možda postojeća vlast “sleti sa vlasti” pa dođu “neki drugi”, pa se ponovo vrati nada ili sve ode u “vražju mater”.
Konačno je ponovo zasjalo sunce. Idem van malo upiti energije za sumorne dana koji očito nailaze. A vi moji Kutinčani i dalje se pokrivajte po ušima i dalje molite svaki dan i bit će vam uslišeno ( malo sutra! ) možda bi bilo dobro da kad do sada niste stvar uzmete u svoje ruke ( institucionalno i vaninstitucionalno kako hočete ).

New Report

Close