Petir objasnila ušteđevinu od 5,2 milijuna kuna: “Nikad nisam imala kredit”

Naslovnica Forum Komentari članaka Petir objasnila ušteđevinu od 5,2 milijuna kuna: “Nikad nisam imala kredit”

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

ja to ne razumijem. radim već 16 godina, od toga barem 12 godina imam iznad prosječna primanja. imam vlastiti stan u Zagrebu kojeg sam dobio od roditelja. dok sam živio u Zagrebu, hranu sam uzimao od roditelja. nemam nikakvih kredita, niti sam ih ikada imao. u životu kupio dva auta od 15.000 eura svaki. ne pretjerujem u životu s ničime, osim radom. Zadnje 4 i pol godine živim u Belgiji gdje isto imam iznad prosječnu plaću za belgijske uvjete. Ok, vjerojatno nije tako dobra kao EU parlamentarna plaća… ali opet… ne pušim, ne pijem, ne drogiram se, ne idem u kur..nje… i opet nemam ni blizu 5,2 MM HRK kad zbrojim i stan i ušteđevinu i oba bubrega… pa di griješim!???!?????

A random walk down Wall Street...

Griješiš što nisi zastupnik u eu

Hmm da i meni nekako cudna matematika.

Ajmo uzet da zaradis 20,000.00 HRK svaki mjesec.

I uzmimo da ti je sve placeno, da nikada ne potrosis ni kune. Znaci ideala. Uspio si ustedit 100%, zivis na zraku i tako 20 godina. (nadam se da je sarkazam ocit)

IMOVINSKA kartica Petir:

https://www.sukobinteresa.hr/hr/imovinske-kartice/imovinsko-stanje-duznosnika-marijana-petir

Znaci nema nekretnina, samo jedno auto. Vecina novca je ustedevina. Nema djece tako da

Neto iznos place 17510,61HRK

Ali uzmimo da je 20 000, plenkovic ima 22000. (neto)

20 000 x 12 x 20 = 4,800,000 HRK.

Neznam, zakljucite sami.

Iako od However, in July 2005, the Council agreed to a single statute for all MEPs, following a proposal by the Parliament. Thus, since the 2009 elections, all MEPs receive a basic yearly salary of 38.5% of a European Court judge’s salary – being around €84,000.[12] This represented a pay-cut for MEPs from some member states (e.g. Italy, Germany, and Austria), a rise for others (particularly the low-paid eastern European Members) and status quo for those from the United Kingdom, until January 2020 (depending on the euro-pound exchange rate). The much-criticised expenses arrangements were also partially reformed.[13]

Ako je 84,000 eura godisnje onda je to druga prica. Mogla je u 5 godina dosta zaradit.

Prije upotrebe pažljivo pročitati uputu o lijeku. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte gospođe Rimac ili Petir.

Mozda doticna zivi nekime na grbaci…a slaze za penziju u 50g. Ili je mudro kupovala Igh na 90kn kad sam davao savjet i Viro na 50 do 60kn jer ce do 120kn.

Tipicna uhljebnicka prica politicara. Na svakoj slici ljubi zastavu i stuje Boga a u zivotu nije kupila ni 1 dionicu hr kompanije!!!!!!!

Da si radila 21 godinu ( a nisi ) i da si svaki mjesec štedila preko 20.600 kuna ne bi uspjela uštediti 5,2 mil kuna. Odi pozdravi Rimac.

New Report

Close