samo sam čekao da počne ostvarenje “pomoći” hrvatske vlade stradalima pa da vidiš nezadovoljnika i jadnika i nepravde koliko hoćeš.
Sada se ne dolaze slikati jer bi dobili trlu jabuku u glavu.
Moje je mišljenje podijeljeno…
Kad vidim kućerke koji su tamo stajali stoljeće…. i nikome nije ništa falilo….a sad pizde što im ne dođu odmah popravljati derutne garaže…i zazidati novu kuću, ne znam što bih rekla iskreno..
S druge strane, pošteni ljudi..koji su izgubili svoj dom, nekako se snađu..njima treba dati barem novac- jer ako su znali sagraditi vlastiti dom, znat će ga i brzo obnoviti natrag…..
problem nije u tome kakve su kući i tko je posten, vec slikanje vladajućih i tobožnja broga za njih.
da se je to dogodilo u srbu, već bi pupavac iz svih novina pucao o još jenom us..om ubojstvu.
Drzava je duzna sve i odmah obnoviti i to mora biti u puno boljem stanju nego ikad dosad! Ma nemojte?
A zasto nitko od vas nema osiguranje imovine?
Zivim vec 40 godina u Njemackoj i od kada sam u toj zemlji postoji obligatorsko (obavezno) osiguranje imovine. Mozete birati drustvo kod kojeg ce te se osigurati ali morate se osigurati. Da ne govorim o osiguranju inventara, gdje je namanje 90% kucanstava isto osigurano.
Sa ce biti komentara: od kuda ljudima novac? bla, bla, bla…Svugdje u svijetu imovina obavezuje.Znaci, moras skrbiti o njoj a osiguranje je sastavni dio skrbi.
I onda ce opet doc do neke poplave, pa oni opet nece imat osiguranje i onda ce im se opet dat novac. I tako u krug.
VIEWER, ovo ti nije loša ideja- DA APSOLUTNO svi u Hrvatskoj imaju osiguranu
kuću u kojoj žive od poplava i sl……
Police osiguranja nek budu simbolične….evo, sad će CO odmah po Odluci Vlade, poslati svoje na teren….dok se druga osiguranja pripreme s dodatnim papirima,
CO će pokupiti vrhnje….