javite se gospodinu febi i bit ce kako Vi kazete
pofuk
[/quote]
Vidim da znate da volim kada me se sluša, to je profesionalna deformacija, što sam stariji, toga sve više. Nije niti čudo, što sam stariji sve sam bolji u tome.
A neki to fino koriste, pa se okoriste time.
Produženje radnog vremena,bilo bi loše za ovu burzu.
Nema likvidnosti.
I sada imamo duža razdoblja bez i jedne-jedine transakcije.
to je privremeno, godišnji su
I ja sam za 10:00 do 17:00 h
Znači kad sve stavimo na kup, uzmemo sve inačice u obzir, većina je za radno vrijeme burze
od 9.00-12.30, zatim pauza za ručak ,a potom burza nastavlja s radom od 14-17 sati.
Dogovoreno? [undecid]
STo se mene tice,moze 24 h,to bi bilo super.
Te da se omoguci trgovanje,ljudima u zatvoru,jebiga dosta mi frendova u zatvoru.
Ja mislim da sam stavio optimalno rješenje, čak sam dao na biranje, dakle solcija jedan ili a) 09:00-17:00
solucija dva ili b) 09:00-16:30
Mislim da je ovo jasno samo po sebi, i da nije potrebno dalje pisati obrazloženja, treba samo staviti na glasanje, dakle ili pod jedan a) ili pod dva b).
Većina pobjeđuje.
Od 9:00 do 17:00 uz pauzu od 11 do 13 ili 12 do 14.
Ovako kako ti predlažeš bi bilo stvarno besmisleno, čak i na likvidnije dane na većini dionica trebaš ponekad buljiti po 10-15 minuta da vidiš transakciju.
Osim u prvih i zadnjih sat vremena.
Vi ste ko ovi iz HNL-a, imamo užasno loš i negledan nogomet, ajmo ga napraviti još gorim i negledanijim.Kako? Ajmo napraviti ligu 16, to je genijalna ideja.
Deca,najte kaj zameriti ali mislim da je u tom rangu i vaša ideja o produljivanju rada burze.
pauza je bez veze, onda moramo opet po sistemu predotvaranja
koliko vidim, svima nam je najbitnije da radimo do 17h zbog EU i da ulovimo 1,5 h US
Vi ste ko ovi iz HNL-a, imamo užasno loš i negledan nogomet, ajmo ga napraviti još gorim i negledanijim.Kako? Ajmo napraviti ligu 16, to je genijalna ideja.
Deca,najte kaj zameriti ali mislim da je u tom rangu i vaša ideja o produljivanju rada burze.
Kad bolje razmislim, slažem se.
To bi ispalo kao da produžimo utakmice u HNL sa 90 na 120 minuta da publika još malo dulje pati… [lol]
A burza će se kretati tamo gdje ju natjeraju veliki igrači, ove nade da će biti bolje ako se produži radno vrijeme su utopija.