Inace uvode kojekakve market neznam kako bi ih nazvao da budem pristojan,a ne kuze da bi im se promet digao samo da je otvaranje u 9 ujutro kada Evropa otvara jer su ta otvaranja vrlo volatilna.Jos kada bi uveli i produzenje da se poprati i Amere pa nebi jadni znali kud ce od prometa i novca.
Nemoj Febo bisere pred svinje jer ako ti i slucajno prodje prijedlog oni ce masno zaraditi a tebi nece nista dati. [lol]
Obzirom na likvidnost moglo bi sve ovo lagano u poseban režim trgovanja. Kakvo crno produljenje.
ja sam za skračeno radno vrijeme npr. do 15 h ili od 11-16 ….visiti pred monitorom cjeli dan za 10 m. kuna prometa nema smisla…možda je i dobar prijedlog od nekoga tu gore koji predlaže da burza radi pon , srij i petkom….
jbg. moramo se i mi malo odmoriti od ove nelikvidne gluposti !???
ja sam za skračeno radno vrijeme npr. do 15 h ili od 11-16 ….
visiti pred monitorom cjeli dan za 10 m. kuna prometa nema smisla…
moramo se i mi malo odmoriti od ove nelikvidne gluposti !???
pa jel vas neko tjera? [huh]
pa jel vas neko tjera? [huh]
Gle, rade max 2-3 sata dnevno. Izgledalo bi likvidnije, burza i brokerske kuće otpustile bi 50% parazita u ljubičastim košuljama a zbog toga bi nama pale naknade u postotku a minimalne naknade bi bile izbrisane. Brokeri bi se tukli za svakog od nas. Što bi kolega Plavi rekao: "Može li bolje"!!!
I ja sam za skracenje.
Tako bismo manje buljili u monitor, a više radili svoj posao, što bi dovelo do veće produktivnosti, boljih rezultata tvrtki, viših cijena dionica, rasta Crobexa… i opet bi nas bilo još više koji buljimo u monitor.
Gle, rade max 2-3 sata dnevno. Izgledalo bi likvidnije, burza i brokerske kuće otpustile bi 50% parazita u ljubičastim košuljama a zbog toga bi nama pale naknade u postotku a minimalne naknade bi bile izbrisane. Brokeri bi se tukli za svakog od nas. Što bi kolega Plavi rekao: "Može li bolje"!!!
[/quote]
Izgledalo bi likvidnije…
to je argument? [lol]
zadovoljan sam provizijom, nemam minimalne i to nema nikakve veze s radnim vremenom.
Ja sam za 10.30 – 16.30…ovih pol sata s amerima bi donijelo puno više likvidnosti.
Od 09:00 do 17:00 bi bilo idealno.
Ili do 16:30.
javite se gospodinu febi i bit ce kako Vi kazete
pofuk