Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Evo ovdje možemo sakupiti potpise.
Kada ih sakupimo dovoljno, ja ću ih osobno odnjeti Motušiću.
I m a g i n a t i o n * a t * w o r k
ma kakvo produljenje pobogu? ja sam za skraćenje tako da ovih bijednih 10 milja dnevnog prometa odradimo od 10-12 pa smo nakon 12 sati slobodni…pa tko normalan želi sjediti 7 sati uz monitor i pratiti ovaj jad na ZSE koja kao da je svaki dan na šaci apaurina?? [bye]
sve što pišem moje je mišljenje te se ne može se shvatiti kao investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica!
Knox, James Knox.
Ma daj febo ko će brokere poplaćati sve u PRT 13-15h ili eh da možda od 15-17h [thumbsup]
nikson
neka im daju pauzu od 13-14 za ručak, tad se ioanko ništa ne događa
I m a g i n a t i o n * a t * w o r k
ma kakvo produljenje pobogu? ja sam za skraćenje tako da ovih bijednih 10 milja dnevnog prometa odradimo od 10-12 pa smo nakon 12 sati slobodni…pa tko normalan želi sjediti 7 sati uz monitor i pratiti ovaj jad na ZSE koja kao da je svaki dan na šaci apaurina?? [bye]
pa ja se tako skidam sa apaurina
doduse preso sam na antidepresive kolko sam love izgubio ali sam barem smanjio dozu apaurina
pofuk
Nek naprave pauzu kao u Japanu. Tamo je od 11 do 12:30 a kod nas bi mogli komotno staviti od 12-14h…
..i to 3 dana u tjednu, ponedjeljak, srijeda petak.. [thumbsup]
ja sam takodjer za skracenje..
ili mozda mozeamo od 115.30 do 22 da ih nagovorimo?
SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM