možda se na vrijeme promijeni vlast da se zaustavi ovo perverzno iživljavanje s novcem poreznih obveznika [smiley6]
Kolega, da živite na krajnjem jugu Hrvatske, izgradnju mosta ne bi percipirali kao “perverzno iživljavanje s novcem poreznih obveznika”. Uostalom jug Hrvatske doprinosi proračunu RH poprilično, zasigurno bi se i Vi složili.
Pa ovako opet imate samostalnu Dubrovačku republiku, sa prijateljskim susjedima BiH i CG. Mi iz Hrvatske i vi iz Dubrovačke republike smo tek drugi kopneni susjedi, nešto kao Hrvatskoj talijani i austrijanci.
Šalim se. Ja sam za most. Svejedno je gdje će se novac strajbat, a vidim da vama znači.
SDP nije najavio samo zaustavljanje projekta mosta ako dođe na vlast nego i zaustavljanje cijele Hrvatske.
vrlo često sam dolje i dobro znam da je glavni razlog za most “ispumpavanje” državnog proračuna kubicima betona… a postoje mnogo bolja prometna rješenja, koja su vezana za elementarno poznavanje diplomacije.
most bi produžio put do dubrovnika, vrlo vjerojatno stvorio čepove kao na sv. roku i temeljito uništio najvrjednija svojstva cijele zone vizualnog obuhvata – vrhunski krajolik u kome je najljepša upravo neagresivnost prema prirodi.
upravo iz takvih razloga malo ima takvih mostova na svijetu. a time se naši pametnjakovići diče…
Osi glupiraš se, jesi vrlo česrto ‘dolje’ ali to ne znači da si u Dubrovniku, bolja prometna rješenja, koja, tunel, most bi produžio put do Dubrovnika (? još jedan “biser”), a poseban biser: ”temeljito uništio najvrijednije svojstvo cijele zone vizuelnog obuhvata – vrhunski krajolik u kojemu je najljepše upravo neagresivnost prema prirodi’ ha ha