Pejnović za pet milijuna kuna osniva registar koji već postoji

Naslovnica Forum Komentari članaka Pejnović za pet milijuna kuna osniva registar koji već postoji

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

napokon jedan članak koji vraća smisao novinarstvu, argumentima i konkretnim detaljima plastično dočarava enormnu nekompetenciju vladajuće foteljaške ekipe.

mislim da vole uvijek sve vraćati na početak i po cijenu velike štete – ista stvar je sa stalnim donošenjem novih zakona umjesto implementacije i poboljšanja postojećih – iz čiste lijenosti. novi početak im uvijek da grace period u kojem ništa ne rade, a kad se novi problemi zahuktaju foteljaši naprosto pobjegnu na novu funkciju – i tamo opet sve počnu ispočetka…

Osi nikako se ne mogu složiti s tvojim komentarom 🙁
Od samog spektakularnog naslova pa do teksta koji je vidno obilježen populističkim frazama novinar dokazuje da nekompetentno ulazi u temu te mu je jedini cilj .. što?
Šarlatanski je od novinara pristupiti pisanju ovakavog članka a da se pojma nema o tome što iza cijelog projekta stoji, kakve i koliko intenzivne podatkovne integracije je potrebno provesti, usklađivanja softvera i baza podataka sa zakonima. Pa što ako registar postoji.. super da postoji, barem od nečeg se može krenuti. Ali da ga treba poboljšati, proširiti i integrirati sa ostatkom “svijeta”, o tome autor ne spominje ništa. Valjda bi da zna!

teške riječi, a da niste ništa konkretno rekli.

dajte pokušajte uvjeriti bilo koga da je taj um odgojen u kumrovečkim političkim školama u 3 dana, ne znam je li i toliko na dužnosti, ozbiljno i detaljno izanalizirao postojeći software i nepobitno zaključio kako je nepopravljivo loš i da se sve baš mora ispočetka.

što mislite, koliko u privatnom sektoru treba analiza i brižljivog odvagivanja da bi se išlo u trošak od 5 milijuna kuna? imam blagi dojam da o tome nikad niste razmišljali, za vas novci padaju s neba a vi ste tu samo da ih trošite.

Zanimljivo. Čovjek nakon skoro 2 godine na poziciji nekakvog voditelja kaže da treba srediti registar i to za 5 mil kn. U privatnom sektoru bi za takav nerad i demagogiju trenutačno dobio otkaz, a da isti ne zna o čemu priča je paušalnih 5 mil kn za nešto što već postoji u nekakvim formatima i treba prebaciti u excel. Svaki iole normalan računovodstveni program može voditi bilancu….. Sa ovakvim nesposobnim političkim parazitima nemožemo i nećemo ići naprijed!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

New Report

Close