NAMJEŠTENI POS UREĐAJI P B Z – A NA 31. ili 30 u mjesecu !
Oni koji imaju maloprodaje , i instalirane POS Uređaje za kartično plaćanje,
sigurno su primjetili da NOVAC , od kartica , koje kupci plate u trgovini, NE DOLAZI
odmah na poslovni račun ugovaratelja POS uređaja .
PRIVREDNA BANKA namješta PRILIV na poslovni račun od kartica skupljenih na POS uređajima
NA DATUME KADA DOSPJEVAJU KREDITNE OBAVEZE , kako bi se NAJPRIJE platili njihovi krediti !
To je , po meni nezakonito. BANKA NEMA PRAVO zadržavati naplaćeni novac od
kupca – koji ga je odobrio prodavatelju–…i TEMPIRATI , novac prema svojim potrebama ..
Zašto H N B to dopušta !?
Jel moguće da se PBZ sa onom prvom tranšom zatvorila i da stvarno nije uopće izložena Agrokoru?, ako je tako, onda svaka čast Prki….
Iako mislim da je realnija cijena ove dionice bliže 600, drži se kao beton na 750.
Možda da je delistaju s burze, bilo bi zanimljivije ?
Iako mislim da je realnija cijena ove dionice bliže 600, drži se kao beton na 750.
Možda da je delistaju s burze, bilo bi zanimljivije ?
slažem se s tobom.
očekujem još jače rezervacije Agrokora, Viadukta, pogoršava se i Granolio, a očekujem i nadoknadu štete ulagačima u novčani fond
http://www.index.hr/vijesti/clanak/fond-pbz-investa-napravio-ogroman-gubitak-zbog-todorica/982526.aspx
doduše, AZ je na kupnji, a AZ je kao suprug, uvijek zadnji dozna
Fina konsolidacija…i davanje dodatnog kapitala matici…1 milijardu kuna
Svaka čast menadžmentu….vau, ostao sam zatečen.
Svaka čast i dioničarima ove banke, 200 mil samo rezervacije. Izloženost cca kao i HPB, a jedno su 4 puta veća banka.
Prka me ovdje jako iznenadio, a za njega znam da voli uz dlaku ići i političarima i svima….
Još jednom vau…