PBZ (Privredna banka Zagreb d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PBZ (Privredna banka Zagreb d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nije mi jasno zašto nema puno interesa za ovu dionicu,a za zabu ima?šta fali pbz-u?dapače?????stvarno mi neke stvari nisu jasne,a možda sam neuk,pa ću naučiti jednog dana,kad na računu budem imao 100 kuna..

Evo danas stigla odlučična vijest za nas.
http://www.poslovni.hr/78892.aspx

Uprava je stekla neke dionice, ukoliko žele prodati cijena će rasti (slučaj Luković i Zaba).

36 milijuna kuna će biti isplačeno zaposlenicima kroz dionice.
PBZ treba kupiti oko 30.000 dionica [thumbsup]

Naravno ako želi zadržati isti broj trezorskih dionica.[thumbsup]

Evo danas stigla odlučična vijest za nas.
http://www.poslovni.hr/78892.aspx

Uprava je stekla neke dionice, ukoliko žele prodati cijena će rasti (slučaj Luković i Zaba).

36 milijuna kuna će biti isplačeno zaposlenicima kroz dionice.
PBZ treba kupiti oko 30.000 dionica [thumbsup]

Naravno ako želi zadržati isti broj trezorskih dionica.[thumbsup]

odlučična vijest? [wink] vidim kolega da smo na dobrom gemištu bili, hehe
pardon za off-topic

[color=blue]Prki i kolegama iz Uprave nagrada od 36 milijuna kuna[/color]

http://www.seebiz.eu/hr/banke/prki-i-kolegama-iz-uprave-nagrada-od-36-milijuna-kuna,14800.html

Super. Nadam se da če jedno vrijeme skupljati.[rolleyes]

to nijee dobro,sebi pune džepove a uopće ne vode računa o dioničarima,tj. o dividendi…

nije mi jasno zašto nema puno interesa za ovu dionicu,a za zabu ima?šta fali pbz-u?dapače?????stvarno mi neke stvari nisu jasne,a možda sam neuk,pa ću naučiti jednog dana,kad na računu budem imao 100 kuna..

-evo lagani odgovor:
— prvo provedu dokapitalizaciju na onakav način (nađi ranije postove – konac 2006)
— onda iz godine u godinu dijele šakom i kapom dividendu
— maleni free float pa mogu radit šta im je volja a ostale ‘ko je.. ?

—-e, a sad kod zabe okreneš sve kontra[thumbsup]

Valjda ljudi misli da ZABA ima veci potencijal rasta, ali tu je jako bitan i float dionica, mislim da ZABE ima vise na burzi nego PBZa…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

netko bi đabe dionice za svoje djelatnike

mi smo ipak zemlja slučaj

e dječice moja koja ste prodali po 1148

mi smo ipak zemlja slučaj

Tek što su dobili dionice, odmah ih prodaju… c c c c…

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

a štaš s dionicama, bolje prodat nego da se usmrde [proud][rolleyes][proud]

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

New Report

Close