Radi se o multiplama, kolega, P/E itd. Hoću reći da ZABA nije ni izbliza izgubila koliko PBZ u korekciji, a usporedive su banke, dvije najveće u HR – ZABA drži oko 25% a PBZ oko 18% tržišta…
Hvala.Gleda sam i ja ovi vikend te usporedbe,pa kako nisam tu na svom terenu nisam ih komentirao.Pitanje je samo ko će kome ?[sealed]
Ova cijena dionice od 900 kn nije viđena još od početka 2005 godine ……3 godine smo se vratili u nazad….
Ali neće ispod, rekao sam da je ovo dno… neće nitko dati ispod 900 a i to samo onaj tko mora.
Ali neće ispod, rekao sam da je ovo dno… neće nitko dati ispod 900 a i to samo onaj tko mora.
Ja sam dokupio nešto sitno na 900 kn …barem sam si malo ulaz spustio….[shocked]
Neki igrači su testirali i razinu od 865 ne bi li nekoga navukli da proda po toliko… neće moći ove noći… [proud]
Neki igrači su testirali i razinu od 865 ne bi li nekoga navukli da proda po toliko… neće moći ove noći… [proud]
Vjerovatno govoriš o meni….
Ja sam kupio po 2000 kn i nije mi žao. Po mom proračunu realna vrijednost dionice je cca 2700 kn a ove igre na burzi me uopće ne uzbuđuju.[thumbsup]
Meni je prosto nevjerojatno da ste kupili sve dionice koje imate u portfelju na ATH. Mislim da se samo dobro za***avate pišući svoje postove.
kak neke banke zaradjuju…
bez devizne klauzuke su krediti
inflacija igra svoje…nije baš referntno za usporedbu s našim bankama gdje je bila mala inflacija
[proud]
Ova cijena dionice od 900 kn nije viđena još od početka 2005 godine ……3 godine smo se vratili u nazad….
ova cijena je bila oko 9.mjeseca 2006. , ane 2005. godine!!
[angry]
tango:
”
”
Vjerovatno govoriš o meni….
Obzirom da ih nema puno na bidu vjerojatno idemo na 855.