Danas sam vam se pridružio u vlasničkoj strukturi 😉
mislim da je na 933kn ova dionica dobra investicija… što zbog velikih rezervi keša i vjerojatne izvanredne dividende u slijedeće 3 god…. što zbog odnosa P/E i P/BV koji su sada na puno realnijim osnovama nego na kraju 3q prošle godine. To sve naravno ne znači da ova dionica nebi zbog frke u bankarskom sektoru mogla na 700 … ali to me ne zabrinjava.
mislim da je na 933kn ova dionica dobra investicija… što zbog velikih rezervi keša i vjerojatne izvanredne dividende u slijedeće 3 god…. što zbog odnosa P/E i P/BV koji su sada na puno realnijim osnovama nego na kraju 3q prošle godine. To sve naravno ne znači da ova dionica nebi zbog frke u bankarskom sektoru mogla na 700 … ali to me ne zabrinjava.
dobro zboriš… treba početi kupovati definitivno sada pbz na ovim cijenama… i skupljat ju ako će padati malo po malo sve tamo do 700 kupovat bit by bit…. jer realno .. ona će opet iznad 1000 kuna u nekom kratkom ili kraćem roku…
ozapa:
”
”
dobro zboriš… treba početi kupovati definitivno sada pbz na ovim cijenama… i skupljat ju ako će padati malo po malo sve tamo do 700 kupovat bit by bit…. jer realno .. ona će opet iznad 1000 kuna u nekom kratkom ili kraćem roku…
Ja sam kupio po 2000 kn i nije mi žao. Po mom proračunu realna vrijednost dionice je cca 2700 kn a ove igre na burzi me uopće ne uzbuđuju.[thumbsup]
FerengiHr:
”
ozapa:
”
”
”
Ja sam kupio po 2000 kn i nije mi žao. Po mom proračunu realna vrijednost dionice je cca 2700 kn a ove igre na burzi me uopće ne uzbuđuju.[thumbsup]
Halo Tenkista,
nećeš vjerovati ali moram ti priznati da si stvarno iskren ako priznaješ da si kupio PBZ po 2000kn ili želiš vidjeti reakcije drugih forumaša. Nikad nisam vjerovao da će ta dionica dosegnuti takvu visoku cijenu , no prevario sam se ….Ja sam uletio u PBZ na 1200kn i dao sam si target 1600kn ali 2000kn mi izgleda stvarno pre optimistično očekivanje od iste a da 2700kn niti ne spominjem….
volio bi da si ti upravu…. [proud]
Kolega tenkisto, imate li u vidu vremenski okvir za vaš target?
Kolega tenkisto, imate li u vidu vremenski okvir za vaš target?
Godinama varao si me.. sad znam i skim i kako vatreno [cool]
MIslim da smo na dnu (900), paničari su se jutros istresli i nitko neće da proda po 900, barem zasad. Ispod toga je – ničevo…
MIslim da smo na dnu (900), paničari su se jutros istresli i nitko neće da proda po 900, barem zasad. Ispod toga je – ničevo…
Zapamti…panici nikad nema kraja….
dok neki sanjaju o 2700, na osnovi nekih valjda imaginarnih pokazatelja, cijena dionice se udomaćuje debelo ispod 1000 kuna….
jebaga vrag, pa pri 2700 kuna koje multiple ima pbz? valjda najgore od svih banaka sjeverno od čada [cool]
Usporedite samo sa ZABOM, i sve je rečeno…
Usporedite samo sa ZABOM, i sve je rečeno…
Jel ti problem napisat konkretno o čemu se radi?Hvala.