ljudi moji, pa kada će izaći godišnje FI??
ZNA li itko[pray]
barem da ono malo podigne cijenu…
da li po zakonu treba biti do karaja veljače ili ožujka , ili nije propisano?
Tako smo ga čekali i na kraju prošle godine i šipak.
Polako, ljudi, još se oni skrbnički nisu iskrcali… [sealed]
mislim da je zakonski rok do 30.6. za podnošenje GFI……
samo neznam dali one koje su na burzi imaju zakonski rok za podnošenje FI nešto prije…..
sorry na neuspjelom linku usporedbe parametara clana grupe (mmba) i same grupe (pbz).
mmba…..p/e 11,82…..p/bv 1,85
pbz………..p/e 24,20…..p/bv 3,29
p/e x p/bv………..mmba 21,87………….pbz 79,62
btw. sto se pbz ne ugleda malo na zaba-u i od cuspajza napravite samo pbz-r-a ?
hrki:
”
ljudi moji, pa kada će izaći godišnje FI??
ZNA li itko[pray]
barem da ono malo podigne cijenu…
da li po zakonu treba biti do karaja veljače ili ožujka , ili nije propisano?
”
Tako smo ga čekali i na kraju prošle godine i šipak.
koliko sam ja cuo, a cuo sam iz pouzdanih izvora da je 01.03. krajnji rok!!
Bal: ” hrki: ” ljudi moji, pa kada će izaći godišnje FI?? ZNA li itko[pray] barem da ono malo podigne cijenu… da li po zakonu treba biti do karaja veljače ili ožujka , ili nije propisano? ” Tako smo ga čekali i na kraju prošle godine i šipak. ” koliko sam ja cuo, a cuo sam iz pouzdanih izvora da je 01.03. krajnji rok!!
a šta reći o tim tvojim pouzdanim izvorima:
Odredbom stavka 4. Članka 114. Zakona, određeno je da su javna dionička društva obvezna izraditi i u roku od 30 dana od posljednjeg dana u tromjesečju dostaviti Komisiji za vrijednosne papire Republike Hrvatske tromjesečna poslovna i financijska izvješća, a u roku od 45 dana konsolidirana izvješća. Financijska i poslovna izvješća za četvrto tromjesečje, javna dionička društva obvezna su izraditi i dostaviti Komisiji za vrijednosne papire Republike Hrvatske u roku 90 dana po isteku poslovne godine
Pustite zakone i novinske članke… Još uvijek se iskrcavaju ONA dva skrbnička računa ne pitajući za cijenu (a koji su do prije nekoliko tjedana bili u prvih 10); iza njih je – najvjerojatnije “Societe Generale”, a dobra je vijest da im nije ostalo više od par tisuća dionica.
Eto… zato nemojte prodavati s gubitkom, imajte živaca… ako nas zadnjih 6 mjeseci na Burzi nisu izdrilali da budemo strpljivi, najbolje je da se okanimo ovog (ćoravog?) posla. [bye]
U investiranju je najvažnije biti strpljiv, špekulanti ponekad i pogode, a to već nalići sportskoj prognozi.