Trigger:
”
domic.d: ” Slazem se s time da bi mogli dotaknuti dno ovog tjedna.. Ali nikako da je od sljedeceg tjedna oporavak! Po meni dionica se nece micat s mrtve tocke sve do izvjesca! ” Uvaženi kolega, pa ako dotaknemo dno onda je samo jedan smjer i to prema gore. Kojom dinamikom ćemo prema gore, vidjeti ćemo. [smiley]
”
danas dinamika odlična. Još par takvih dana pa smo prema starim razinama[rolleyes]
vidjet cemo koliko ce dugo trajat “takvih par dana”.. [rolleyes]
dule5:
”
Trigger:
”
domic.d: ” Slazem se s time da bi mogli dotaknuti dno ovog tjedna.. Ali nikako da je od sljedeceg tjedna oporavak! Po meni dionica se nece micat s mrtve tocke sve do izvjesca! ” Uvaženi kolega, pa ako dotaknemo dno onda je samo jedan smjer i to prema gore. Kojom dinamikom ćemo prema gore, vidjeti ćemo. [smiley]
”
danas dinamika odlična. Još par takvih dana pa smo prema starim razinama[rolleyes]
”
vidjet cemo koliko ce dugo trajat “takvih par dana”.. [rolleyes]
Samo da ide uzlazno kako je išlo nizbrdo [proud], bez blokada, samo lagano po 6-9% po danu, skromno [thumbsup]
molim nekoga za odgovor: –kad je skupština
ja sam nesl. čuo krajem 5 i početkom 6. mjeseca (svibanj-lipanj)
[thumbsup]
joj što me pbz ponovo svrbi
Hajde, malo se barem zeleni… ići će sporo – sve dok se ne maknu oni stranci sa svojim glupim certifikatima (koji su zapravo kao tiket za kladionicu [angry] ) – ali vratit će se na zasluženu cijenu.
He-he… nije trebalo dugo čekati, evo naloga na prodaji… opet isto ono iskrcavanje stranca… hajde, odi doma već jednom i ne vraćaj se više, OK? [wink]
Mislim da fondovi na ovoj dionici, previše paze na kretanje crobexa.
http://www.poslovni.hr/70512.aspx
Zar nitko nema za potrebu prokomentirati ovu dobru vijest?
Odlični rezultati ZABE i PBZ-a, odrazit će se to uskoro i na cijene dionica:
Po bruto dobiti prednjače Zagrebačka banka sa gotovo 1,4 milijarde kuna i [color=blue]Privredna banka Zagreb sa 1,1 milijardom kuna bruto dobiti. [/color] Tako je udio Zabe u ukupnoj dobiti banaka iznosio 27,2 posto, [color=blue]PBZ-a 22,3 posto, [/color]pa se na te dvije vodeće banke odnosi gotovo polovica ukupne prošlogodišnje bruto dobiti svih banaka u Hrvatskoj. …