ajme daj šta daš
Ma ljudi, samo polako, vidite da je danas svijet poludio… strpljenja!
Neko skida lagano po 1.200, i to je početak oporavka, bar se nadam, a i vrijeme je bilo više.
Neko skida lagano po 1.200, i to je početak oporavka, bar se nadam, a i vrijeme je bilo više.
Mislim da čemo se načekat oporavka do nekih 2000kn [sealed]
Nadam se da je tako, ali sumnjam da smo dotakli dno. Procjene dna su CROBEX na 3600-3800 što znači da smo bili blizu (još nekih -10%). Nažalost inv. fondovi su u nezavidnoj poziciji i moraju prodavati po ovim razinama dok ih mirovinci čekaju. Mislim da će dno na PBZ-u biti negdje u zoni 1050-1150. Ovaj tjedan bi mogli dotaknuti dno i od idućeg se početi oporavljati.
Mislim da će dno na PBZ-u biti negdje u zoni 1050-1150. Ovaj tjedan bi mogli dotaknuti dno i od idućeg se početi oporavljati.
Slazem se s time da bi mogli dotaknuti dno ovog tjedna..
Ali nikako da je od sljedeceg tjedna oporavak!
Po meni dionica se nece micat s mrtve tocke sve do izvjesca!
Moj Conane svak je krojač svoje sreće [wink] Mislio sam da neće ispod 1.400, a prodječna ulazna cijena mi je dosta iznad.
Uletilo mi jutros na ovaranju par dionica po 1253 pa sam odmah povukao nalog i spustio ga za 100kn ali sam malo zakasnio . Ja ipak čekam pa šta bude , bude !
13.09.2006 1149,97 neko lose kupio ali dionice su za dugorocno ulaganje, taj nece platit PKD ni 2013
Dugoročni ulagatelji inače ne plaćaju PKD, znači ako ulažeš par godina i nisi prodavao [thumbsup] tako je bar u EU.
Slazem se s time da bi mogli dotaknuti dno ovog tjedna.. Ali nikako da je od sljedeceg tjedna oporavak! Po meni dionica se nece micat s mrtve tocke sve do izvjesca!
Uvaženi kolega, pa ako dotaknemo dno onda je samo jedan smjer i to prema gore. Kojom dinamikom ćemo prema gore, vidjeti ćemo. [smiley]
domic.d: ” Slazem se s time da bi mogli dotaknuti dno ovog tjedna.. Ali nikako da je od sljedeceg tjedna oporavak! Po meni dionica se nece micat s mrtve tocke sve do izvjesca! ” Uvaženi kolega, pa ako dotaknemo dno onda je samo jedan smjer i to prema gore. Kojom dinamikom ćemo prema gore, vidjeti ćemo. [smiley]
danas dinamika odlična. Još par takvih dana pa smo prema starim razinama[rolleyes]