PBZ (Privredna banka Zagreb d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PBZ (Privredna banka Zagreb d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

podcijenjena na 4-5 BV sa P/E 30-40 ?

Prije godinu dana je bila na toj cijeni a otada zaradila 3 milijarde kuna. Šta je bila onda ako je sad precjenjena. Isto kao i kaba prije 2 godine na 400 kn??? Banke će odletjeti 50 % minimalno gore u roku mjesec dana, inače režite me tu…

Ova ti je dobra 🙂
Ja nisam još izašao… nekako mi se čini podcjenjena pa još čekam. Godišnje izvješće bi je mogo bacit u fokus.[huh]
[/quote]

A postoje li kakva predvidanja kad ce to izvjesce??

..KAD MI UREDNIK DOZVOLI PSOVANJE, ja ću se javiti mišljenjem o ovoj bankarskoj dionici. Do tada pozdrav.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Današnje namjerno, promptno (odmah u 10.00) i rapidno rušenje je bilo toliko vidljivo iz aviona da ne treba ni komentar. Pa tko bi normalan tko želi izići stavio 1500-2000 komada na prodaju u prvih 5 misleći da će to proći?!?
Ljudi, ne budite naivni, ovo je samo trebalo biti strašilo za ovce da jeftino odbace dionice i dadu se u bijeg… Take Your Money And Run!!! A vukovi se nagrabe friškog mesa!
A vidjet ćete za mjesec dana, plus ili minus… [proud]

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

Današnje namjerno, promptno (odmah u 10.00) i rapidno rušenje je bilo toliko vidljivo iz aviona da ne treba ni komentar. Pa tko bi normalan tko želi izići stavio 1500-2000 komada na prodaju u prvih 5 misleći da će to proći?!? Ljudi, ne budite naivni, ovo je samo trebalo biti strašilo za ovce da jeftino odbace dionice i dadu se u bijeg… Take Your Money And Run!!! A vukovi se nagrabe friškog mesa! A vidjet ćete za mjesec dana, plus ili minus… [proud]

što jes,jes.
netko stavio strašila i lupa po asku ispod sebe.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

na našem tržištu ništa ne mislim (pokazalo se krivo) , doduše banka je stabilno ulaganje.

slažem se 500% naše tržište reagira na dobre stvari samo za privatne potrebe i velike igrače [bye]

mi smo ipak zemlja slučaj

Prije godinu dana je bila na toj cijeni a otada zaradila 3 milijarde kuna. Šta je bila onda ako je sad precjenjena. Isto kao i kaba prije 2 godine na 400 kn??? Banke će odletjeti 50 % minimalno gore u roku mjesec dana, inače režite me tu…

Zapravo bila je prije 7 mjeseci (dobro, dokapitalizacija je igrala ulogu u podizanju cijene). Koliko je od tada zaradila ima veze jedino kroz dividendu. U kojem se smjeru kreće ima veze sa cijenom dionice. Ja ne volim mijenjanja računovodstvene politike i mislim da dosadašnja izvješća ne nose stvarno stanje te da kretanje PBZa nije niti približno onim ciframa iz q1 i q2 2007.

Tko leti vrijedi, tko vrijedi leti, tko ne leti ne vrijedi

podcijenjena na 4-5 BV sa P/E 30-40 ?

nedavno sam čitao na stranici ILIRIKA OIFonda da je njihov P/E 25,03!
na poslovni . hr danas nađoh da je 29, tako da ne stoji da je p-e veći od toga

ova dionica je defin. podcijenjena i vjerujem da veliki ulagači i brokeri manipuliraju cijenom radi jeftinog ulaza u dionicui normalno veće zarade
ne vjerujem da bi mnogi invest.fondovi, škegrov fond itd imali masu love u njoj da nemaju insajd. informaciji o banci , poslovima i trendu[proud]

to je jedno logično gledanje na stvari.
Moj P/E je bio procijenjen na osnovi mojih očekivanja dobiti PBZa u 2007 a to je nekih 10-15% više nego 2006. Zbog vas se nadam da sam u krivu.

Tko leti vrijedi, tko vrijedi leti, tko ne leti ne vrijedi

vjerujem da će profiti biti veći 30-35% , jer su takvi bili tijekom prvih 9 mjeseci 2007, pa bi tu negdje trebali biti i do kraja

ali , ako E raste za ky , onda mora i P NARASTI ZA XY , da bi P/e ostao isti
a , ako je e rastao, onda mora rasti i P-tj cijena dionice za isto da bi multipla ostala ista
proizlazi da cijena dionice mora rasti a ne padati[thumbsup]

Buy-signali na vidiku kod PBZ-a RSI(9)=28,84, RSI(14)=42,63. Nakon ovoga idemo gore…

Alright Dave ?

Buy-signali na vidiku kod PBZ-a RSI(9)=28,84, RSI(14)=42,63. Nakon ovoga idemo gore…

Ja bome ni cigarete više ne kupujem dok ne prođe ova ‘pošast’,pa da mi i dođe 20 signala direktno ‘od gore’.
[yawn]

Molim Vas da ne ocjenjujete moje glupe komentare jer bi ja sam sebi dao nulu da mogu

New Report

Close