PBZ (Privredna banka Zagreb d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PBZ (Privredna banka Zagreb d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja kupio po 2000 kn i uopće se ne sekiram. Najkasnije do izvješća 2500 kn zicer. Dajem ruku u vatru. U 5. mjesecu bila 2000 kn a kasnije izašla 2 super izvješća, milijarde dobitka, prvi puta prestignuta Zaba, itd, itd. A dionica umjesto gore, otišla dolje. Da imam keša sve bi upucao. ali ode zadnje u Tisak.

A ima li netko mozda kakvu informaciju kad ce to cudnovato izvjesce?

Ja kupio po 2000 kn i uopće se ne sekiram. Najkasnije do izvješća 2500 kn zicer. Dajem ruku u vatru. U 5. mjesecu bila 2000 kn a kasnije izašla 2 super izvješća, milijarde dobitka, prvi puta prestignuta Zaba, itd, itd. A dionica umjesto gore, otišla dolje. Da imam keša sve bi upucao. ali ode zadnje u Tisak.

Da je meni tvoj optimizam, ne bi sad imao cir na zelucu…

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

tenkista:

Onda ti je najbolje slušati mene.[cool]

deimos:

tenkista:

Onda ti je najbolje slušati mene.[cool]

Slažem se sa tenkistom… ne samo da idemo preko 2.000, već dosta over u 2008. Jedino što se može dogoditi da je neko tenkovima sravni sve poslovnice, ali pošto je tenkista na našoj strani ni u to ne vjerujem. Dugoročno ulaganje je isplativije, jer sa kratkoročnim špekulacijama trebaš imati dosta sreće [tongue]

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

pa dajte kao ovih 50 nije već na 1680

mi smo ipak zemlja slučaj

dobro nije lego na 1680 nego na 1700

mi smo ipak zemlja slučaj

Opet je počelo… [cool] Ja bih da onaj Djedica Božićnjak zronda to do 1600 ako je ikako moguće… onda bih i ja dokupio [proud] Dajte, ljudi, pa slijedeća trgovina je tek u četvrtak! [pray]

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

Opet je počelo… [cool] Ja bih da onaj Djedica Božićnjak zronda to do 1600 ako je ikako moguće… onda bih i ja dokupio [proud] Dajte, ljudi, pa slijedeća trgovina je tek u četvrtak! [pray]

Zelim ti da ti se ta zelja nikad ne ostvarila!!!

Opa. Malo ciscenje za gore.

Aha… Dogovorene transakcije…

Ovo neka budala kupila a ja pametan čekam na 1650 kn.[tongue][tongue][tongue]

Lijep promet danas.

New Report

Close