Ja kupio po 2000 kn i uopće se ne sekiram. Najkasnije do izvješća 2500 kn zicer. Dajem ruku u vatru. U 5. mjesecu bila 2000 kn a kasnije izašla 2 super izvješća, milijarde dobitka, prvi puta prestignuta Zaba, itd, itd. A dionica umjesto gore, otišla dolje. Da imam keša sve bi upucao. ali ode zadnje u Tisak.
A ima li netko mozda kakvu informaciju kad ce to cudnovato izvjesce?
Ja kupio po 2000 kn i uopće se ne sekiram. Najkasnije do izvješća 2500 kn zicer. Dajem ruku u vatru. U 5. mjesecu bila 2000 kn a kasnije izašla 2 super izvješća, milijarde dobitka, prvi puta prestignuta Zaba, itd, itd. A dionica umjesto gore, otišla dolje. Da imam keša sve bi upucao. ali ode zadnje u Tisak.
Da je meni tvoj optimizam, ne bi sad imao cir na zelucu…
tenkista:
”
”
Onda ti je najbolje slušati mene.[cool]
deimos:
”
tenkista:
”
”
”
Onda ti je najbolje slušati mene.[cool]
Slažem se sa tenkistom… ne samo da idemo preko 2.000, već dosta over u 2008. Jedino što se može dogoditi da je neko tenkovima sravni sve poslovnice, ali pošto je tenkista na našoj strani ni u to ne vjerujem. Dugoročno ulaganje je isplativije, jer sa kratkoročnim špekulacijama trebaš imati dosta sreće [tongue]
pa dajte kao ovih 50 nije već na 1680
dobro nije lego na 1680 nego na 1700
Opet je počelo… [cool] Ja bih da onaj Djedica Božićnjak zronda to do 1600 ako je ikako moguće… onda bih i ja dokupio [proud] Dajte, ljudi, pa slijedeća trgovina je tek u četvrtak! [pray]
Opet je počelo… [cool] Ja bih da onaj Djedica Božićnjak zronda to do 1600 ako je ikako moguće… onda bih i ja dokupio [proud] Dajte, ljudi, pa slijedeća trgovina je tek u četvrtak! [pray]
Zelim ti da ti se ta zelja nikad ne ostvarila!!!