Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Ovo je odlična dionica, a sama banka je lider u sektoru u HR. Izvješća odlična, trezor kupuje. Da imam keša mirne duše bih se nakrcao po 1700 i čekao FI za 2007.
Ignore: KressoM, delux
Ovo je odlična dionica, a sama banka je lider u sektoru u HR. Izvješća odlična, trezor kupuje. Da imam keša mirne duše bih se nakrcao po 1700 i čekao FI za 2007.
Slažem se. FI-i bolji od ZABE.
Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.
ha eto ušo po 1640 pa da vidimo
eto vidiš dobro ušo [thumbsup][thumbsup]
mi smo ipak zemlja slučaj
ha eto ušo po 1640 pa da vidimo
I već zarađuješ.
Linus: ” ha eto ušo po 1640 pa da vidimo ” I već zarađuješ.
ha eto dobro za sada[thumbsup]
I has the money, what I do wif it?
Alabama: ” Linus: ” ha eto ušo po 1640 pa da vidimo ” I već zarađuješ. ” ha eto dobro za sada[thumbsup]
Od 17.12. će dobro potegnuti. Bar mi je tako rekao portir u PBZ-u a kaže da on više zna od Prke.
Linus: ” Alabama: ” Linus: ” ha eto ušo po 1640 pa da vidimo ” I već zarađuješ. ” ha eto dobro za sada[thumbsup] ” Od 17.12. će dobro potegnuti. Bar mi je tako rekao portir u PBZ-u a kaže da on više zna od Prke.
meni je rekla baba Mara da je njoj PBZ najdraži iza ZABE i eto mislim ja zna žena pa da vidimo[tongue]
Alabama: ” Linus: ” Alabama: ” Linus: ” ha eto ušo po 1640 pa da vidimo ” I već zarađuješ. ” ha eto dobro za sada[thumbsup] ” Od 17.12. će dobro potegnuti. Bar mi je tako rekao portir u PBZ-u a kaže da on više zna od Prke. ” meni je rekla baba Mara da je njoj PBZ najdraži iza ZABE i eto mislim ja zna žena pa da vidimo[tongue]
Kako se može doći do nje? Kaj veli za HT? Ili joj je draži VIP?[wink]
Linus: ” Alabama: ” Linus: ” Alabama: ” Linus: ” ha eto ušo po 1640 pa da vidimo ” I već zarađuješ. ” ha eto dobro za sada[thumbsup] ” Od 17.12. će dobro potegnuti. Bar mi je tako rekao portir u PBZ-u a kaže da on više zna od Prke. ” meni je rekla baba Mara da je njoj PBZ najdraži iza ZABE i eto mislim ja zna žena pa da vidimo[tongue] ” Kako se može doći do nje? Kaj veli za HT? Ili joj je draži VIP?[wink]
ma luda je za optimom ali onda luda je i općenito pa joj baš nije sve za vjerovati…[wink]
dokupio paketić od 20[rolleyes]
mi smo ipak zemlja slučaj