Milim geronima i sve one koji znaju da nama neukima malo razjasni grafove i ulije kakvu takvu nadu.
Ukratko. ako ode ispod sadašnje cijene vidimo se na 1650 … ako ne vjerovatno će biti odbijanac …
Ali ne treba zaboravit blok transakcije na 1950 …
novak:
”
Milim geronima i sve one koji znaju da nama neukima malo razjasni grafove i ulije kakvu takvu nadu.
”
Ukratko. ako ode ispod sadašnje cijene vidimo se na 1650 … ako ne vjerovatno će biti odbijanac …
Ali ne treba zaboravit blok transakcije na 1950 …
Ma krivo sam se izrazio, iduća podrška bi trebala biti na 1650 ako krene nizbrdo, ali po meni sve govori da nema šanse …
ma što se ljudi rasipate nekim brojkama, pa nisu vam ovo tramvajske stanice [smiley5]… ako ne ide prema 1.000kn ići će prema 4.000-5.000kn [smiley1]
zašto bi išlo ispod 1800kn???
pa i to je duboko ispod sadašnje REALNE cijene
cijena ove dionice već je bila 2080 kn, i to prije 6 mjeseci
može li netko argumentirati tu cijenu od 2080kn , zašto je bila tolika, odnosno da li je bila nerealna, što po meni nije, jer su i poslije Q1 i H1 FI-ja rezultati bili odlični , pa je i ta cijena imala dobrano pokriće!
a , ako uzmemo vrlo dobri Q3 FI .onda cijena ne bi smjelka biti ispod 1950 kn koliko je bila u 10 mjesecu prije q3[smiley2]
ma što se ljudi rasipate nekim brojkama, pa nisu vam ovo tramvajske stanice [smiley5]… ako ne ide prema 1.000kn ići će prema 4.000-5.000kn [smiley1]
Pa ne znam kolega, došlo mi da bubam brojke bezveze … daj pogledaj TA graf pa ti meni reci zašto sam “bubnuo” 1650kn …
@hrki:
Hehe, a što je to pojam “realno” na burzi? Da ne shvatiš krivo i ja sam u pbz-u, ali vidi kakvo je stanje na burzi … biti će bolje, samo da prođe danas …
Pa ne znam kolega, došlo mi da bubam brojke bezveze … daj pogledaj TA graf pa ti meni reci zašto sam “bubnuo” 1650kn …
valjda bi ti trebao objasnit tu brojku, iz TA se to ne vidi. uostalom već odavna ima silazni trend, te očekujem poslije izbora trgovanje na ovoj dionici preko 2.000.
vistman:
”
”
Pogledaj na graf koji je postao kolega geronimo … pbz1 … i vidjeti ćeš 1650 (ali prvi support je na 1780) … nemoj gledati abacus jer ne prikazuje dobre podatke …
Na Prvoj generaciji TA preporučuje samo kupnju [smiley2], evo i graf iz kojeg bi trebalo vidjeti da nema razloga za takav pad, već suprotno. Na ovoj dionici i ne postoji klasični support već je bitnije na kojim su razinama prošle “velike” transakcije…
preporuka svima koji imaju ovu dionicu je da je NE prodaju
jer i ova cijena nema rezona, osim što fond menadžeri iskorištavaju ovu veliku korekciju većine dionica, pa na silu ubacuju u dionice PBZ-a i Zabe , a koje btw imaju najbolje fi podatke i izvješća
čim se smiri ova velika korekcija dionica, ove dvije dionice idu u nebo barem 20% gore[smiley2]
i bezveze su te igre sa TA grafovima
ne može se spuštati linearna linija trenda , kad se nezna dokada će trend trajati
npr već za 3 dana trend se može promijeniti i to onda NIMALO NE stoji
trend linija se može projicirati SAMO KAD SE sa velikom vjerojatnošću zna do kada će biti silazni ili uzlazni trend
što, nitko živ u hrvatskoj ne zna, a još manje zna, za ovu odličnu i potecijal dionicu[smiley2]