promet preko 4M , a samo 19 transakcija!- prosječna transakcija preko 210 000 kn!
sve su kupci fondovi, brokeri , ili djelatnici PBZ-a koji imaju dobre informacije gdje može ova dionica završiti ubrzo!![smiley1]
mali , obični dioničari
budite strpljivi , hrabri
ne brzi na okidaču
nemojte da vas svrbe prsti pa da dajete jeftino kako su neki jutros davali po 1830 i 1840 kn![smiley3]
Nemoj tako, pa ja bih kupio… [smiley5]
Nemoj tako, pa ja bih kupio… [smiley5]
pa jesi li jutro s, kad je bilo 1830 i 1840 kn??
nisi trebao čekati da niže padne
i po toj cijeni je BILO ODLIČNO
[smiley8]
NIsam stigao, bio sam u gužvi, a ZNAO SAM da će se ovo dogoditi, već jučer je zamirisalo… [smiley10] Al’ dobro, strpimo se malo… fondovi i insajderi ovdje kontroliraju stvar…
nije mi jasno
netko prije 15 min. kupi 89 , 111 i 95 dionica po 1.915 kn , i netko se nađe “pametan” i proda svojih 1 i 3 komada po 1900 kn i sruši cijenu
ili to čine početnici , ili možda sami fondaši i insajderi – međusobni dogovor , pa netko ponudi po nerealnoj nižoj cijeni, tako da okrenu tok rasta cijene , koji je već bio uhodan preko sat vremena
[smiley5]
Prodali su vjerovatno oni koji su kupili po 1793- 1810,00 par dana prije.Lovio i ja neuspješno[smiley7]
Ima kolega HRKI pravo. Fondovi i insajderi su ovdje kontrolori. PBZ je opet kupio vlastite dionice. Oni sigurno znaju kako stoje. Ja svoje ne prodajem ispd 2200 ni za živu glavu. Treba pričekat FI, a to će uskoro.
PS
Gore glavu i smjelo naprijed.
Ma super je da imamo ličkih medeka kako inače zaraditi [smiley2][smiley2]. Što više drhtavih ručica to bolji dokup, eh da je više takvih. Ne bavim se drukanjem, ali očigledno medeki trzaju na izvješća MMF-a i Financial Timesa. Što više takvih vijesti bolji dokup, a PBZ je definitivno najbolje ocjenjena banka pa je ulaganje na ovim razinama odličan posao.