ljudi, ne mogu shvatiti ljude koji pred izvješće Q3 , prodaju podcjenjene dionice po 1830 kn
još prije 4-5 dana su bile 1940! , a poslije FI ići će barem na 2200[smiley8]
… a poslije FI ići će barem na 2200[smiley8]
čarobna kugla ili neki argumenti?
dionica nije rasla od 4 .mjeseca
ne znam točo zašto nije reagirala iza q2 , ali sada mora reagirati porastom iza q3
pbz je uz rame zabi , a znamo šta su te 2 banke u rh[smiley1]
imaš li ti neke argumente da ne raste[smiley2]
dionica nije rasla od 4 .mjeseca
ne znam točo zašto nije reagirala iza q2 , ali sada mora reagirati porastom iza q3
pbz je uz rame zabi , a znamo šta su te 2 banke u rh[smiley1]
imaš li ti neke argumente da ne raste[smiley2]
Imam ja … fondovska posla … niti na kraj pameti mi nije bilo ovakva oscilacija cijene … znam da je pbz odradio dobar rast, ali osobno smatram da ima još mjesta za to … baš kao i zaba. Ali fondovi će pokazati kakve su naše mogućnosti nadanja.
hrki: ” dionica nije rasla od 4 .mjeseca ne znam točo zašto nije reagirala iza q2 , ali sada mora reagirati porastom iza q3 pbz je uz rame zabi , a znamo šta su te 2 banke u rh[smiley1] imaš li ti neke argumente da ne raste[smiley2] ” Imam ja … fondovska posla … niti na kraj pameti mi nije bilo ovakva oscilacija cijene … znam da je pbz odradio dobar rast, ali osobno smatram da ima još mjesta za to … baš kao i zaba. Ali fondovi će pokazati kakve su naše mogućnosti nadanja.
slažem se
vrlo poštovani kolega duser (malo sam pratio njegovo pisanje i vidim da JE VEOMA UPUĆEN U STVARI) je moguće fond menadžer, broker ili sl. , pa ne želi zasad reći nešto puno u prilog rastu dionice
svima koji sada vrše kupovinu po ovim niskim cijenama se SIGURA isplati- i ja da imam na računu bih vršio dokup, pa možda ne bih bio toliko izravan u korist rasta cijene , jer bi mi odgovarala NI8ŽA cijena
[smiley1]
na strani kupnje postoje kupci 2 puta sa 100 dionica i 1 sa 105 dionica- vrijednosti blizu 200 ooo kn!
jasno je tko su kupci!
…. slažem se vrlo poštovani kolega duser (malo sam pratio njegovo pisanje i vidim da JE VEOMA UPUĆEN U STVARI) je moguće fond menadžer, broker ili sl. , pa ne želi zasad reći nešto puno u prilog rastu dionice svima koji sada vrše kupovinu po ovim niskim cijenama se SIGURA isplati- i ja da imam na računu bih vršio dokup, pa možda ne bih bio toliko izravan u korist rasta cijene , jer bi mi odgovarala NI8ŽA cijena [smiley1]
ovo fond manager, broker…hahahahahahaha…dobra
slažem se da je kupnja po ovim cijenama povoljna ali se ne slažem sa izjavama ide to na #### u roku ##.##
bez ikakvih argumenata, to što je PBZ broj dva u bankama u HR ne znači da je trenutna cijena niti podcijenjena niti precijenjena
ako ostanete dovoljno dugo u ovoj dionici lijepo ćete zaraditi kao što sam i ja ulaz 1095 (27.11) izlaz 1856 (16.4), po meni je to bio prenagli rast u kratkom roku i zato sam prodao, planiram uskoro opet jer banke su “in” u prvom kvartalu[smiley2][smiley2][smiley2]
hrki: ” …. slažem se vrlo poštovani kolega duser (malo sam pratio njegovo pisanje i vidim da JE VEOMA UPUĆEN U STVARI) je moguće fond menadžer, broker ili sl. , pa ne želi zasad reći nešto puno u prilog rastu dionice svima koji sada vrše kupovinu po ovim niskim cijenama se SIGURA isplati- i ja da imam na računu bih vršio dokup, pa možda ne bih bio toliko izravan u korist rasta cijene , jer bi mi odgovarala NI8ŽA cijena [smiley1] ” ovo fond manager, broker…hahahahahahaha…dobra slažem se da je kupnja po ovim cijenama povoljna ali se ne slažem sa izjavama ide to na #### u roku ##.## bez ikakvih argumenata, to što je PBZ broj dva u bankama u HR ne znači da je trenutna cijena niti podcijenjena niti precijenjena ako ostanete dovoljno dugo u ovoj dionici lijepo ćete zaraditi kao što sam i ja ulaz 1095 (27.11) izlaz 1856 (16.4), po meni je to bio prenagli rast u kratkom roku i zato sam prodao, planiram uskoro opet jer banke su “in” u prvom kvartalu[smiley2][smiley2][smiley2]
ne bih htio da se krivo shvati , da nešto imam protiv vas kolega
naprotiv, vrlo vas cijenim
često ste davali analize, podatke o P/E , P/S, tj, fund. analize za mnoge dionice kao rijetko tko na ovom forumu
trenutno se sjećam i cijenjenog mede, kolege MREICHA , PLAVOG, bluemana, ali bilo je i drugih sa foruma, samo da sada ne idem u velika nabrajanja
ta vaša temeljitost i preciznost u pozbavanju burze, dionica isl. me je navela da pomislim da ste fond menadžer , broker islično
moguće je da ste i djelatnik pbz-a , zabe ili neke druge banke ( jer vidim da pretežito pišete o bankarskom sektoru), ali ako nije tajna recite sami čime se bavite ili koje ste struke, zanimanja
[smiley1]
nadam se da nema hard feelings , ali i dalje smatram da ste dobru upućeni u vrijednost PBZ dionice i da i vi mislite da će dionica vrlo vjerojatno ubrzo rasti, kad se oni koji imaju informacije o dobrim rezultatima i očekivanjima tvrtke PBZ malo nakrcaju kupnjom[smiley2]
Po trenutnome stanju kupnje/prodaje čini mi se da bi uskoro moglo up, e sad hoće li biti odbijanac ili ne to ćemo vidjeti …
Prošlo 2000 kom po 1880,00 lakše se diše[smiley2]
Eto razloga ovome padu … fondovska posla …
Prošlo 2000 kom po 1880,00 lakše se diše[smiley2]
u 11.42 h otišlo 4000 dionica po 18880 kn!!
nije li očito tko kupuje po ovim cijenama – pa sad ocijenite jesu li niske ili ne
onaj tko kupuje 4000 u jednoj minuti po 1880, sigurno nešto više zna od nas [smiley7][smiley2]