hvala na objasnjenjima…
oprostite ako je pitanje zvucalo malo glupavo, ali ipak sam ja jos pocetnik..
koja je inace realna cijena pbz dionice??
3150 kn.
hvala na objasnjenjima…
Svatko od nas je bio početnik kao što se ti sada tako nazivaš. Ovdje ćeš teško naći odgovor na tvoje pitanje tj. na tvoje pitanje moraš si sam dat odgovor. Evo, uvaženi forumaš Tenkista puknuo je cijenu i ostao živ …probaj slijediti njegov primjer i kupi od njega ovu dionicu kada dođe na 2000kn i onda čekaj da naraste do 3150 pa je onda ti dalje oženi nekom drugom “početniku02” 🙂 !
Nema razloga za paniku. Čišćenje je izvršeno na samom kraju pa obrana nije stigla reagirati. Događalo se to i ranije. Za vrijeme najžešće HT korekcije cijena se spustila i niže od 1800. Mene zahvatilo na tim razinama baš kao i jučer. Nakon dva tjedna prodao sam po 2000. Oni koji ulaze špekulativno neka ne brinu jer će sigurno imati 10% u idućih mjesec dana, a oni koji ulažu dugoročno bolje da ne prate dnevna kretanja. Pozdrav
slažem se
ova dionica uz zabinu najviše vrijedi
to što pada cijena , vjerojatno je znak da se veliki invest. ili sama PBZ kako je netko rekao uključuje u kupnju , jer znaju da će cijena poslije Q3 ILIQ1 2008 drastično skočiti
ja razmišljam o dokupu , samo bi trebao onda prodavati ht iz portfelja , a to ne bi
[smiley1]
pocetnik01:
”
hvala na objasnjenjima…
”
Svatko od nas je bio početnik kao što se ti sada tako nazivaš. Ovdje ćeš teško naći odgovor na tvoje pitanje tj. na tvoje pitanje moraš si sam dat odgovor. Evo, uvaženi forumaš Tenkista puknuo je cijenu i ostao živ …probaj slijediti njegov primjer i kupi od njega ovu dionicu kada dođe na 2000kn i onda čekaj da naraste do 3150 pa je onda ti dalje oženi nekom drugom “početniku02” 🙂 !
Kolega ja sam je kupio po 2000 kn a ne prodajem dionice bez zarade.[smiley2]
@tenkista: Jel i ti sanjaš PBZ dok sve ostalo skače, a ono što bi trebalo pada? I ja sam ušao u PBZ po toj cijeni, ali bojim se da neću izvući više od 10% ulaza i to nakon ne znam kojeg fi. Ne drukam za dokup, nego apeliram za rast.
obranu i napad uglavnom formiraju invest.fondovi i brokeri velikih ulagača
mi smo mali igrači da bi formirali cijenu[smiley3]
do 12 h nije uopće trgovano dionicama PBZ-a i ZABE !??
nisu danas u fokusu velikih ulagača i vlasnika dionica
mi mali uopće ne kupujemo između sebe , barem ne u velikim iznosima koji su bili zadnjih dana!
mislim da je ovo danas argument za tezu-prodaju i kupnju , pad i rast uglavnom formiraju veliki ulagači
Hmm, nadam se da će svi prije nego kasnije, a po mogućnosti prije prvog ulaganja na burzu uvidjeti tko diktira tempo na burzi … ali moramo biti zadooljni sa PBZ-om danas, mala količina, ali za sada smo +6% dok sve pada [smiley1]
Tko osim fondova može smislit ovakav daytrading …
do 12 h nije uopće trgovano dionicama PBZ-a i ZABE !?? nisu danas u fokusu velikih ulagača i vlasnika dionica mi mali uopće ne kupujemo između sebe , barem ne u velikim iznosima koji su bili zadnjih dana! mislim da je ovo danas argument za tezu-prodaju i kupnju , pad i rast uglavnom formiraju veliki ulagači
tu prati, limun ne radi
http://www.poslovni.hr/Content/Stocks.aspx
Hmm, nadam se da će svi prije nego kasnije, a po mogućnosti prije prvog ulaganja na burzu uvidjeti tko diktira tempo na burzi … ali moramo biti zadooljni sa PBZ-om danas, mala količina, ali za sada smo +6% dok sve pada [smiley1] Tko osim fondova može smislit ovakav daytrading …
slažem se
kako bi inače zaradili ?