PBZ (Privredna banka Zagreb d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PBZ (Privredna banka Zagreb d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ova dionica me izluđuje. Toliko sam na njoj već spušio da je to ludnica … kad izađe fi biti će na 1500 pa će skočit na 1700 … čekam izvješće kao ozebli sunce da pobjegnem iz nje i više se nikada ne vratim … s.anje čisto. A moguće da fondovi rasprodaju zbog atgr, a onda je to još veće s.anje jer znaći da ovdje nema kruha.

strpi se barem do 1Q2008, mislim da če ti se isplatiti ako imaš normalne apetite

Heaven or Las Vegas

Najbolje ponude [ PBZ-R-A ]
Kupnja Cijena
19kom
1.782,01kn
250kom
1.000,00kn
12kom
857,00kn
85kom
115,00
Cijena Prodaja
1.850,00kn
78kom
1.860,00kn
90kom
1.890,00kn
7kom
1.899,00kn
16kom
1.899,90kn
150kom

Tko je ovdje lud?? 12 kom po 857 kn,za ovog ispod neću ni komentirat, Nadam se da me PBZ Investor laže. Nebuloze stvarno.

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

Pretpostavljam da je razlog brutalnog iskrcaja u HT-u i ATGR.Na njima očekuje visok prinos a ovde će se vratit sa manjim gubitkom.Loše za nas bi bilo kad bi prodaja popratila kupovnu cijenu[smiley7]

Nema razloga za paniku. Čišćenje je izvršeno na samom kraju pa obrana nije stigla reagirati. Događalo se to i ranije. Za vrijeme najžešće HT korekcije cijena se spustila i niže od 1800. Mene zahvatilo na tim razinama baš kao i jučer. Nakon dva tjedna prodao sam po 2000. Oni koji ulaze špekulativno neka ne brinu jer će sigurno imati 10% u idućih mjesec dana, a oni koji ulažu dugoročno bolje da ne prate dnevna kretanja.

Pozdrav

koja je inace realna cijena pbz dionice??

Imajte na umu da PBZ konstantno objavljuje da stjecu vlastite dionice. I to velike kolicine.

Formula 1 History Database http://www.geocities.com/f1db2000/

Ne postoji realna cijena dionice. Postoji samo cijena koju je netko spreman platiit u određenom trntku a ona ovisi o količini kupnje i prodaje i naravno poslovanju firme sada i budučnosti.

you think your special you do, i can see it in your eyes

30.05.
1068 komada
04.06.
295 komada
05.06.
799 komada
15.06.
1799 komada
07.09.
55 komada
26.09.
2603 komada
01.10.
395 komada

to je 7014 komada stecenih dionica u zadnjih 5 mjeseci. A najveca kolicina bila je upravo sada … na cijenama od ~1900kn …
ako oni ne znaju kako rade … tko zna ? 🙂
za 1H ako se dobro sjecam objavljena 50% veca dobit … cekamo izvjesce …

Formula 1 History Database http://www.geocities.com/f1db2000/

Bog im dao sreću i zdravlje. A koliko bi im dionice mogle vrijediti nakon FI? Onako brat bratu. Može li mi netko prokomentirai graf na postu prije ovog, obzirom da nemam pojma. Za uzvrat mu složim laminat u stanu:)

Koja je na tržištu.[smiley7]

pocetnik01: ” koja je inace realna cijena pbz dionice?? ” Koja je na tržištu.[smiley7]

Jučer oko 1.00 sat u noći nisam mogao spavati, (možda zbog emisije o Toši), pa sam čitao postove na forumu i naišao na ovo pitanje od kolege Početnika01.
Imao sam silnu želju mu odgovoriti i već sam napisao par verzija odgovora, ali mi se nisu svidjeli. Jedna je bila preopčenita, druga precinična, treča pre…nešto. Tako da na kraju nisam napisao ništa.
Naravno jedan od ogdovora je bio i ovaj od kolege Dule5.
Ali to nisam napisao jer ima nešto duboko nezadovoljavajuće kod tog odgovora.
Kolega Dule5 je u pravu kada kaže da je tržište to koje daje konačni sud o cijeni neke dionice, ali je li tržišna cijena ujedno i realna cijena?
Očito ne uvijek.
Na tržištu su se pojavili neki koji su bili spremni dati 5.000 kn za dionicu Croatia Airlines-a.
Jel to realna cijena????[smiley8]
Očito nije.

Kolega Početnik01, možda niste niti svjesni, ali pitanje koje ste postavili leži u samoj srži burzovnog trgovanja (i tržišta uopće).
Svatko ima svoj odgovor na njega i zbog naših razlika u tom odgovoru, moguće je trgovanje.
Da postoji jedan broj koji bi vam rekli kao odgovor, stalo bi sve.
Ali lijepota života je u tome da se svijet “ipak kreće”.
Zato, ne preostaje mi ništa drugo da nakon svega rečenog zaključim kako ćete odgovor ipak morati sami sebi ponuditi.
Ne znam je li to utješno, ali je tako. [smiley11]

La vita e bella!

dobar odgovor Posejdone… ja bih jos nadodao da je nekakva privremena realna cijena dionice ona nakon godisnjeg financijskog izvjesca, te da ce PBZ tada pokazati nekakvu realnu vrijednost… pa ako pocetnik01 razmislja o realnoj cijeni PBZ-a, neka si proba odrediti predvidjeti cijenu koja ce biti tada

dobro Posejdone, jesi se barem uspio naspavati?[smiley2]

“Please, God, Just One More Bubble.”

New Report

Close