Evo i po PBZ-u se lagano kreće … 140 na 1940 je već danas malo nagriženo …
Uskoro će izvještaj za 3.Q. Navodno jako dobar, no još ništa službeno.
Da li se zna kada će biti objavljeno?
PBZ D.D./REDOVNA PBZ-R-A
Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. INTESA HOLDING INTERNATIONAL S.A. 14.609.532 76,59 Osnovni račun
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D./EUROPEAN BANK FOR RECONSTRUCTION AND DEVELOPMENT 3.981.990 20,88 Skrb. račun
3. PBZ D.D. 49.679 0,26 Skrb. račun
4. PBZ D.D. 44.694 0,23 Osnovni račun
5. PETROKEMIJA D.D. 22.651 0,12 Osnovni račun
6. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 18.256 0,10 Skrb. račun
7. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 14.253 0,07 Skrb. račun
8. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 12.711 0,07 Skrb. račun
9. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 11.889 0,06 Skrb. račun 10. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ABN AMRO BANK N.V. LONDON BRANCH 11.874 0,06 Skrb. račun
Ukupno: 98,44
da li su po vama vlasnici dionica pod skrbn. računom fondovi ili …
frend mi tamo radi. Navodno je već trrebalo biti objavljeno. Međutim neznam kome bi više vjerovao jer na nagovor takvih sam i kupio njihove dionice prije pet mjeseci i još sam u gubitku.
danas pada
izgleda da se fondovi DISKRETNO , malo pomalo, pune
pogledajte , prodaja zadnji tjedan stalno raste, a cijena se drži bez značajnijih promjena
to je način kako veliki investitori kupuju , da se ne skuži
pa kad izađe FI , i cijena skoči gore , bit će im još veća zarada
bez panike, cijena mora rasti!
pbz i zaba su bez premca najprofitabilnije banke
Pad od skoro 7%, a nema komentara. Priča se o dobrom kvartalnom – dakle znak upitnika.
molim da mi netko razjasni ovaj graf, što se iz njega sve isčitava i koja nam je sudbina – imaocima ovih j…nih dionica? Može i na PM.
Ja danas prvi put ušao na 1800. Očekivao sam tu cijenu sljedeći tjedan (hint: ATGR), ali ovo danas me iznenadilo. Sljedeći tjedan bi trebao biti izrazito zanimljiv, s obzirom da je prva sljedeća količina na kupnji ispod 1782,01 250 komada na 1000 kuna. Prilično povelika rupa…
Ajme nama ako u ponedjeljak ne dođe konjica.[smiley16]
ako je samo 8. zaba skrb u pitanje nemoras se previse brinuti imaju cca 25M u PBZ
inace mene bi vise zabrinuo 6. reif skrb koji je na dan 4.10 umanjio 3615 kom, ali od onda nije prodavao,
pratite top 10 i pogotovo 6. reif skrb
Ova dionica me izluđuje. Toliko sam na njoj već spušio da je to ludnica … kad izađe fi biti će na 1500 pa će skočit na 1700 … čekam izvješće kao ozebli sunce da pobjegnem iz nje i više se nikada ne vratim … s.anje čisto.
A moguće da fondovi rasprodaju zbog atgr, a onda je to još veće s.anje jer znaći da ovdje nema kruha.