B. Prka otpustio 108 dionica.
Nadam se da mu trebaju za T-HT.
Članak obećava, nadamo se da će i PBZ uskoro gore, volim se uvjeravati da još traje ukrcavanje na PBZ-u i da će uskoro gore nakon svih građevinara i brodara …
Ja sam jucer zvao ZABU glede margin kredita sto se PBZ-a tice … vele da su dosli do limita i da vise ne odobravaju.
Reklo bi se da su se vec nakrcali [smiley2]
Članak obećava, nadamo se da će i PBZ uskoro gore, volim se uvjeravati da još traje ukrcavanje na PBZ-u i da će uskoro gore nakon svih građevinara i brodara …
Pa banka uvijek zaradi. Sada na THT-.kod davanja krdita. Banka uvijek zna koliko dobije bez rizika.
Mislim da će servis PBZ Investor biti pravi hit, a do 31.12. je upis besplatan kao i jednogodišnje održavanja + besplatno otvaranje tekućeg (+ 1 god. održavanja). Sada kada nahrle svi ovi novopečeni dijoničari biti će love. Provizija 0,6% min. 75 kn. Pruža real-time prikaz, najboljih 5 askova i bidova i on-line trgovinu…
Ja danas još malo podebljao portfelj sa PBZ-om, tek toliko da smanjim ulaz, pa ćemo vidjeti što će vrijeme reći … proći će valjda svi ovi građevinari i brodari, pa će biti red i na bankare …
Joj, što je ovo bilo … neko pokupio 300-tinjak kom i dobrano digao cijenu … 😉
Mislim da će servis PBZ Investor biti pravi hit, a do 31.12. je upis besplatan kao i jednogodišnje održavanja + besplatno otvaranje tekućeg (+ 1 god. održavanja). Sada kada nahrle svi ovi novopečeni dijoničari biti će love. Provizija 0,6% min. 75 kn. Pruža real-time prikaz, najboljih 5 askova i bidova i on-line trgovinu…
jel treba neki dodatni program za čitač kartice, ili mi tu uslugu još nisu pokrenuli…?
Evo izgleda netko ponovno otvara vrata za jeftin dokup …
> kartice, ili mi tu uslugu još nisu pokrenuli…?
I mene interesira, juče oko 11h sam ga otvorio. Kažu da je vrijeme aktivacije je max. 36h.[smiley8]
jel treba neki dodatni program za čitač kartice, ili mi tu uslugu još nisu pokrenuli…?
Za otvaranje servisa PBZ Investor potrebno je imati tekući račun u PBZ-u (otvaranje i 1god. održavanje besplatno do 31.12). Pri otvaranju usluge dobije se čitač kartice (tekućeg računa). Link za korištenje usluge je http://net.pbz.hr/. Upute za korištenje čitača se dobiju u banci (mali crveni prospekt). Aktivacija usluge je 24h (dan poslije), a obavijest o aktivaciji dođe SMS-om.