uuh da, sta je tu je.
ako pogledate sta se desavalo sa dionicom pred IPO -Ine , vidjeti ce te da je bila skoro pa identicna siuacija .
Sa cca 1175 pad na cca oko 1040 nesto slicni postoci .
Polugodisnje izvjesce dobro , ne vidim nekog posebnog razloga da 3Q ne bude dobar isto kao i godisnje.
Ipak treba voditi racuna da je dionica skoro u jednom trenutku bila i na 100 % i da je fino potegla .
osobno se ne brinem .
Ovo na kupnji izgleda da se malo zastraši. Dosta je PBZ ronio, sutra će kupnja biti u
centru pažnje. Update za ujutro….
Dobro koja je to spika iza tih stupidnih naloga na kupnji? Ne kužim taktiku zastrašivanja sa 115 kn? [smiley7]
Ova transakcija danas je po meni vrlo značajna. Pretpostavljam da je neki fond odlučio braniti poziciju. Zbilja me golica da odustanem od T-HT-a.
Da nema ovo šta veze sa američanskim očekivanjima objave FI četiri najveće banke?
mozda je za ocekivati i vijest o stjecanju vlastitih dionica ako nista drugo … kud bas 1000 kom po 1800 🙂
ja isto imam nesto pristiglog kesha … mozda i upadnem sa jos kolicina po ovim cijenama cisto da prosjek bude bolji s obzirom na dokup preko 1900 🙂
Čekaj malo, pa šta to nije dogovoreno spuštanje cijene, za dogovorenu transakciju???
Kolega
mozda je za ocekivati i vijest o stjecanju vlastitih dionica ako nista drugo … kud bas 1000 kom po 1800 🙂
ja isto imam nesto pristiglog kesha … mozda i upadnem sa jos kolicina po ovim cijenama cisto da prosjek bude bolji s obzirom na dokup preko 1900 🙂
Brzo će ovo preko 1900. A pogledajte , netko diže prodaju sa 5 dionica na 1840kn.
Transakcija je obavljena[smiley1],idemo gore.
zapravo je tesko izgubiti … mozda jedino zakasniti 🙂
Stavio sam ujutro na 1500, kakvih luđaka ima, nikad se nezna. Ali ide ovo u ponedjeljak na 2000 kn.
Maybe. [smiley11]
Kako je nakon ove transakcije od 1000kom, porasla kupnja, u tren oka.
Ako tako ostane u ponedjeljak, idemo preko 1900kn, a možda kako i kolega kaže do 2000kn.
tenkista:
”
Stavio sam ujutro na 1500, kakvih luđaka ima, nikad se nezna. Ali ide ovo u ponedjeljak na 2000 kn.
”
Maybe. [smiley11]
Kako je nakon ove transakcije od 1000kom, porasla kupnja, u tren oka.
Ako tako ostane u ponedjeljak, idemo preko 1900kn, a možda kako i kolega kaže do 2000kn.
Meni je trenutno prosjek ulaza iznad 1.900, ali nadam se da ću uspjeti dokupiti bar prva 3 dana IPOa ispod 1.800…
Vrlo brzo nakon korekcije ide PBZ iznad 2.000. Isto tako i mnoge dionice su 20% niže po diskontnoj cijeni.