Jesam lijepo rekao da nećete stići kupiti PBZ dok se pusti s lanca? Hm…, možda sam to rekao za DLKV, sorry. Zaboravio sam ali važi i za PBZ i za DLKV![smiley1]
Jesam lijepo rekao da nećete stići kupiti PBZ dok se pusti s lanca? Hm…, možda sam to rekao za DLKV, sorry. Zaboravio sam ali važi i za PBZ i za DLKV![smiley1]
Sad će ‘majstori’ sa prodaje spustit cijenu
[smiley3]
Da li je meni nešto promaklo ili zna netko čemu odjednom ovakav rast cijene na pristojnom volumenu u ovome trenutku? Pri tome ne mislim na TA i FA pokazatelje nego nekakvu vijest …
Zanimljivo – http://www.poslovni.hr/53576.aspx – naposve rečenica “A sjećanja na neka prošla vremena, kada su se izdašne multiple, u kojima je bila ukalkulirana i premija za preuzimanje, primjenjivale i na banke s već zacementiranom vlasničkom strukturom, probudila je Privredna banka Zagreb (PBZ-R-A), prometnuvši se u jednog od istaknutih dobitnika jučerašnje trgovine, …” koju nisam baš u potpunosti shvatio …
ha juče na prometu preko 2M kuna u plus, sada sa nekih 5 dionica u minus 5%
ocito je pecanje najbolji sport na ovoj dionici 🙂
Kako danas spuste prvo sa 6 komada , onda sa 3 komada….pih….pecam dalje…[smiley2]
Ma prozreo sam ja njihovu politiku … to “oni” ruše na par komada da ispune margin call da ljudi iskeširaju za to a ne za T-HT. Nitko ne pita koliko komada je prošlo samo po kojoj cijeni. [smiley2]
Eto pa kažu kako kod nas nema zavjera.
E sad svaka čast ovome na kupnji na 1780. Ovime je PBZ-u pripala laskava titula luzera dana.
Kolega tenkista oćemo naći jedan lijepi zid pa da ja štemam glavom s jedne a ti sa druge strane?
Pa ne mogu vjerovati što vidim …
Nisam vidio količinu na 1780,iskreno se nadam da nije prevelika, ali ukupna količina je danas bila poprilična.
Nisam vidio količinu na 1780,iskreno se nadam da nije prevelika, ali ukupna količina je danas bila poprilična.
305 komada na 1800, nakon toga 127 komada na 1780. Poprilicno iskrcavanje 🙁