Zanimljiv rasplet situacije danas u zadnjih sat vremena … netko je očito odlučio “progutati” onih 250 kom …
Prema odnosu današnje k/p 1925 / 1950 čini se da se netko nije htio silom riješiti tih 250 kom, tumačim kako vlasnici nisu htjeli dati samo da prodaju što bi trebalo nešto značiti. Naravno da ovo ništa ne mora značiti ali izgleda da se financijski sektor (za sada) dobro drži i premda ne reagira očekivano na odlične rezultate, također niti ne podbacuje. Vidjeti ćemo što nam donosi idući tjedan.
A sad sam primjetio da si je kolega digitron dao truda i pronašao (ras)prodavača PBZ-a u zadnje dane … RBA.
Netko malo jači izlazi na 1950. Vidjet ćemo koliko ima dionica, ali za kupnju na ovim razinama ima dosta zainteresiranih.
Pozdrav
INA-R-A
DLKV-R-A
ADRS-P-A
MGMA-R-A
LEDO-R-A
DDJH-R-A
PODR-R-A
MLNR-R-A
po danasnjem prometu samo su ovi ispred.
Doduse … moglo bi to i vise … odnosno, bilo je duplo vise prometa 14.08. na prosjecnoj razini od 2048 kn
Danas loše. Jako loše. Jedina dobra stvar je mala količina. Ima možda netko K-P sa zatvaranja?
šta je ljudi, nitko ništa nepiše. nije valjda da sam jedini ostao u ovoj dionici.
doći ćemo mi na svoje kad tad
šta je ljudi, nitko ništa nepiše. nije valjda da sam jedini ostao u ovoj dionici. doći ćemo mi na svoje kad tad
Pa dionica je narasla 91% ove godine!!!!
Ne može rasti 300 % godisnje
digitron:
”
šta je ljudi, nitko ništa nepiše. nije valjda da sam jedini ostao u ovoj dionici. doći ćemo mi na svoje kad tad
”
Pa dionica je narasla 91% ove godine!!!!
Ne može rasti 300 % godisnje
Ne budi bezobrazan, ima nas koji smo je kupili po 2000 i nama nije raslo ništa. A zašto misliš da nebi raslo 300 %? mnoge druge dionice mogu a one koje ja imam ne? Ma nemoj. [smiley3]
Ne vjerujem da si vodeća banka u zemlji može dozvoliti ovakav trend cijene dionice. Nema promjene od početka svibnja. Da nebi netko počeo postavljati nezgodna pitanja…
Izlizao se nalog na 1950… [smiley2], neće još dugo
Ne budi bezobrazan, ima nas koji smo je kupili po 2000 i nama nije raslo ništa. A zašto misliš da nebi raslo 300 %? mnoge druge dionice mogu a one koje ja imam ne? Ma nemoj. [smiley3]
da manje pišeš gluposti i više učiš možda nebi svaku pobrao na ATH
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=439630dc-d917-49b0-a54e-0db712d4b3a7
samo toliko, za malodušne
tenkista:
”
”
da manje pišeš gluposti i više učiš možda nebi svaku pobrao na ATH
Hm. Moram se sloziti sa kolegom tenkistom; Od ovakve banke sa ovakvim rezultatima kakve pokazuje se nikako ne ocekuje ovakva stagnacija cijene dionice. Ja sam usao 17.4. po 1805kn, danas nakon skoro pet mjeseci cijena tek neznatno veca. No ja sam strpljiv pa ju drzim, ali…definitivno nije ispunila moja ocekivanja.