PBZ (Privredna banka Zagreb d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PBZ (Privredna banka Zagreb d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

PBZ je odlična dionica, raste na refule, skoči i onda stagnacija 2-3 mjeseca, pa opet skok, pa opet sve tako, samo nek nastavi skakat na refule, meni sve draže i draže[smiley2]

[b]Ko te ima taj te nema...[/b]

Friško iz PBZ-a…
Vaš link

The Truth Is Out There

Jel netko ima informaciju zašto se ruši cijena kada se očekuju odlični rezultati za 2Q-2007 ? Ovo je malo čudno. ASK je blizu 2000, a transakcije su po 1910. Zadnji trzaji prije rasta ?

dionica je odradila 70-80% rasta u ovoj godini (u 7 mjeseci), a neto dobit cca 40%
primjera radi ZABA je otišla gore 50% i isto tako rast dobiti je 50%,
moje mišljenje je da su banke out do kraja godine

Heaven or Las Vegas

PBZ najbolja banka u RH…. [smiley2]
Vaš link

The Truth Is Out There

Preduhitrili ste me ali svakako izvrsne vijesti
Svakako kupnja jaca.K-1407kom
P-952 kom

1h [smiley11]

No respect

NETO DOBIT VECA 50.7 posto veca.[smiley1]To se zove izvjestaj.[smiley2]

Ovaj rast dobiti je prebolestan. Sa manjom aktivom od Zabe imaju veću dobit. Moglo se predvidjeti da će bankama ići dobro, ali ovo nisam ni u najboljem scenariu imao. Namam Pbz, no čestitke i dioničarima i managementu.

Trend is your friend.

toga ima samo u Hr, još da ih ne maltretira hnb valjda bi imali 500% veću dobit i sve…

toga ima samo u Hr, još da ih ne maltretira hnb valjda bi imali 500% veću dobit i sve…

Bi kada bi im svaki puta ljudi ubacili kunu u škrabicu kad prođu pored njihovih poslovnica …

Ovaj rast dobiti je prebolestan. Sa manjom aktivom od Zabe imaju veću dobit. Moglo se predvidjeti da će bankama ići dobro, ali ovo nisam ni u najboljem scenariu imao. Namam Pbz, no čestitke i dioničarima i managementu.

Nisam htio ali ne mogu si pomoći … RIBA ima 64% neto dobit i manju aktivu …
Donekle razumljivo da manje banke ostvaruju veći rast …
Samo što ju malo muči likvidnost (u zadnje vrijeme) …

"double bottom must be done by the market, not FED or other BS's"

A lijepo sam Vam pričao kad je bila 1000kn,da ide na 1850kn, sad je 1995kn,malo sam fulao ali svi griješimo

BIO SAM IN A SAD SAM INPUT

Od ovih 628 milja neto dobiti 142 su od prinosa iz dividendi, što znači da je realan rast profita iz poslovanja na razini od oko 506 milja što predstavlja rast od 21% u odnosu na isti period prošle godine. Te brojke su sasvim razumne. PBZ očigledno ima dobru taktiku i 22% svoje neto dobiti ostvaruje od pozitivnih rezultata svojih investicija u druge firme… U svakom slučaju dobar posao… i dobra dionica… [smiley2][smiley2][smiley2]

The Truth Is Out There

New Report

Close