Evo baš gledam malo grafiće PBZ-a i ugledah gravestone doji alias obrnuto slovo T. Školski primjer uzoraka koji uzrokuju promjenu trenda … e sad ćemo vidjeti u kome smjeru … sudeći prema viđenom sigurno neće naniže … (zanemarite ostale grafove osim prvog MACD-a, malo sam povećao graf da se bolje vidi).
Nevezano da li netko zna koliki je free float dionica PBZ-a? Hvala.
Vistman koji to SW koristiš za TA ?
Intesa holding 76,59%
ZABA 20,88%
PBZ 0,26%
PBZ 0,22%
Raiffeisen banka 0,13%
Petrokemija d.d. 0,12%
Erste Banka 0,08%
ZABA 0,06%
RH, Vlada 0,06%
HYPO AA 0,06%
Ukupno 98,45%
WB malo je offtopic ali …
Ovi brzinski grafovi su kao što i watermark kaže sa abacusa zgodno jer su mi uvijek i od bilo kuda dostupni …
A i promašio sam gore kad sam napisao da treba pogledati MACD, umjesto candlestick graf. Mislio sam jedno a napisao drugo … Ako pitaš zbog pattern-a to sam naučio iz knjiga o candlestick-u.
Ja trenutno eksperimentiram sa StockSignalPro-om i equis Metastock-om imam još neke ali ih nisam probao …
Ako imaš koji pogodniji za hr slobodno se izjani …
Jaca kupnja K-1147
P-1077
Sigurno su osjetili da nas cekaju izvrsni rezultati a sta je jos interesantnije jos nisu izasli godisnji konsolidirani izvjestaj.[smiley1][smiley2]
polugodišnji izvještaj, dobit 700 mil kn, povećanje od 200 mil kn u odnosu na prošlu godinu
polugodišnji izvještaj, dobit 700 mil kn, povećanje od 200 mil kn u odnosu na prošlu godinu
to ce znaciti povecanje od samo 40 % ? 🙂
poslovnieg: ” polugodišnji izvještaj, dobit 700 mil kn, povećanje od 200 mil kn u odnosu na prošlu godinu ” to ce znaciti povecanje od samo 40 % ? 🙂
Zar vam se to cini malo,samo neznam gdije ste to vidili !?[smiley2]
Jel netko ima informaciju zašto se ruši cijena kada se očekuju odlični rezultati za 2Q-2007 ?
Ovo je malo čudno. ASK je blizu 2000, a transakcije su po 1910. Zadnji trzaji prije rasta ?
Jel netko ima informaciju zašto se ruši cijena kada se očekuju odlični rezultati za 2Q-2007 ?
A koliko je sigurno da se očekuju dobri rezultati? Vidio sam ovdje neku informaciju onako iz rukava o 40% većoj dobiti ali…