Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Ford,
govorite o prognozama a dali sre cijenu u lipu! imate li neke matematičke formule za to ili je nešto drugo u pitanju? kakve su vaše ” prognoze” za ZABU i RIBU do kraja godine?
To je moj trenutni TP. Definitivno ako mi to netko ponudi ja se iskrcavam.
Izgleda da bankarstvo više nema visok ROA i ROE kao prije.
The Truth Is Out There
molim k/p Hvala!
Inace, ima tema kupnja-prodaja, gdje idu takve stvari. Ovdje je to malo off-topic, a i vece sanse su ti da ce primjetit tvoj post na toj temi.
PBZ-R-A Vrijeme: 12:40:05
Kupnja
Ukupno ponuda 12
Ukupno dionica 880
1910,00 200
1852,02 28
1852,00 55
1810,00 6
1801,00 4
Prodaja
Ukupno ponuda 41
Ukupno dionica 1911
1930,00 9
1938,50 37
1939,00 20
1940,00 824
1949,99 5
"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."
Što mislite,kolege, kako će na cijenu utjecati moguća (ali vrlo vjerojatna) prodaja EBRDovog dijela u PBZu? I tko bi mogao biti potencijalni kupac?
I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort
Ford: ” govorite o prognozama a dali sre cijenu u lipu! imate li neke matematičke formule za to ili je nešto drugo u pitanju? kakve su vaše ” prognoze” za ZABU i RIBU do kraja godine? ” To je moj trenutni TP. Definitivno ako mi to netko ponudi ja se iskrcavam. Izgleda da bankarstvo više nema visok ROA i ROE kao prije.
Ako vam je to TP imat ćete prije priliku za ukrcaj nego za iskrcaj.
Ford,
Ako vam je to TP imat ćete prije priliku za ukrcaj nego za iskrcaj.
Lako moguće da ste u pravu [smiley8]
The Truth Is Out There
I što to vidiš iz predloženog ??[smiley16]
meni po ovim grafovimas izgleda da bi poslije izvjesca mogla rasti [smiley11][smiley1]
Formula 1 History Database
http://www.geocities.com/f1db2000/
I što to vidiš iz predloženog ??[smiley16]
Vidim crvenu, plavu, zelenu, itd. [smiley2][smiley2][smiley2] Mala šala.
Teško procjeniti samo na temelju TA (na priloženom linku ima pojašnjenje TA – broj zelenih kvadratića – click).
Moje mišljenje je da je na dnu i da se čekaju zadnji putnici pa krećemo na brdo.
The Truth Is Out There