PBZ (Privredna banka Zagreb d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PBZ (Privredna banka Zagreb d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zadnjih 10-tak dana kupnja jaca i interesantno da se otkupljuje po kolicinama 400-500 kom.Kad cijena padne na 1980-1990 kn onda se skidaju kolicine po 200-300kom sa prodaje ali u jednoj transakciji.Netko skuplja vec dugo na ovim visinama a promjena u vlasnickoj strukturi nema.Svoj target sam puno povisio.Na 2500kn. [smiley1]

K-1471

P-648[smiley1]

Zadnjih 10-tak dana kupnja jaca i interesantno da se otkupljuje po kolicinama 400-500 kom.Kad cijena padne na 1980-1990 kn onda se skidaju kolicine po 200-300kom sa prodaje ali u jednoj transakciji.Netko skuplja vec dugo na ovim visinama a promjena u vlasnickoj strukturi nema.Svoj target sam puno povisio.Na 2500kn. [smiley1]

Naravno ova sadašnja cijena je “smiješna” za ovu dionicu. Da budem iskren moj target za ovu dionicu je mnogo, mnogo viši.

trebat ćemo malo pričekat da ekipa koja radi u PBZ proda dionice koje su dobili ovih dana.Razgovarao sam s nekima i jedva čekaju da ih prodaju.Oni i ne znaju što su dobili,a to netko dobro koristi tu činjenicu i čeka ih na bidu.Ne radi se o velikim kojičinama.Recimo 4-5 komada su dobili oni koji rade u ‘procjeni rizika’.

Molim Vas da ne ocjenjujete moje glupe komentare jer bi ja sam sebi dao nulu da mogu

PBZ u periodu od 28-30 svibnja stekao 1068 vlastitih dionica?????? Pored izuzetno maloga “free flota”?Mozda je uistinu moguc scenarij o preuzimanju mada ta informacija vec dugo kruzi među bankarima. [smiley6]Mada osobno nemam nista protiv[smiley1]

PETINA: ” Zadnjih 10-tak dana kupnja jaca i interesantno da se otkupljuje po kolicinama 400-500 kom.Kad cijena padne na 1980-1990 kn onda se skidaju kolicine po 200-300kom sa prodaje ali u jednoj transakciji.Netko skuplja vec dugo na ovim visinama a promjena u vlasnickoj strukturi nema.Svoj target sam puno povisio.Na 2500kn. [smiley1] ” Naravno ova sadašnja cijena je “smiješna” za ovu dionicu. Da budem iskren moj target za ovu dionicu je mnogo, mnogo viši.

Tragikomican scenarir kako na PBZ-u tako i na ZABI.Da oprije dva dana nestali su veliki nalozi na kupnji i promijenio se odnos K/P.Iskoristava se ova lagana korekcija pa se kupnja povukla na 1930kn.Sta se mene tice mogi ste je povuci jos i nize ali od mene po tim cijenama NECETE dobiti .Previse je dobrih vijesti da bi pravili budalu od mene.[smiley1]
Moj komentar se odnosi na fondove PBZ I dr……..[smiley1]

Kao sta sam i rekao.Naglo se povuce kupnja i ispitiva se puls!!!!! Odjednom se pojavi nalog od 160 komna cijeni1860.[smiley2]Ceka se,ceka .Ako nema interesanata tada se kupnja postepeno dize.Kako prozirno iskoristavanje KOREKCIJE da bi se sta jeftinije kupilo.

I ja sam u šoku, ako te to tješi.

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Ljudi nemoguće. Dam zadnju lovu za dionice PBZ-a, i u dva tjedna samo ide dolje. Hvata me panika. Što da radim? Ako tako nastavi trebat ću psihološku pomoć. Vjesti su dobre što se banke tiče, ali zašto tako vrijednost pada? Što da radi početnik koji je kupio dionice s namjerom da ih ne prodaje cca.godinu dana? Što mogu očekivati? Molim savjet i riječ utjehe .

Ljudi nemoguće. Dam zadnju lovu za dionice PBZ-a, i u dva tjedna samo ide dolje. Hvata me panika. Što da radim? Ako tako nastavi trebat ću psihološku pomoć. Vjesti su dobre što se banke tiče, ali zašto tako vrijednost pada? Što da radi početnik koji je kupio dionice s namjerom da ih ne prodaje cca.godinu dana? Što mogu očekivati? Molim savjet i riječ utjehe .

Možeš očekivati oporavak, samo nikome nije lako kad je u minusu. Čisto psihološki. Znaš kako se kaže, na muci se poznaju junaci.

Neka te nevaca panika.Vakav scenarij mi je vec jako poznat,pogotovo kod PBZ.Obicno iza ovakvoga pada (faza jeftine kupnje)cijena se zadrzi na tim nivoima mozda jo malo i nize pa onda ide prema gore.Previse je dobrih vijesti vezano za ovu dionicu tako da je vrlo brzo vidim na cijeni preko 2500.

nemoj se brinuti na ovoj dionici ćeš zaraditi i to debelo, jedion je šteta što ti je to zadnja lova pa nemaš više za nadokupiti sada.

New Report

Close