Ovu dionicu sam kupio po 1160 pa prodao po 1180,a sve je govorilo hold. Koji je slijedeći target molim?
ova ti je dobra, hahahaha
Ovu dionicu sam kupio po 1160 pa prodao po 1180,a sve je govorilo hold. Koji je slijedeći target molim?
Jesi krivo napisao, mislim to, na koliko si prodao
jer nisi ništa zaradio.[smiley5]
Objava namjere pripajanja LT gospodarske banke d.d. UPI banci d.d.
Nadzorni odbor UPI banke d.d. Sarajevo, Bosna i Hercegovina (UPI banka) dana 10.05.2007. i Nadzorni odbor LT Gospodarske banke d.d. Sarajevo, Bosna i Hercegovina (LTG banka) dana 16.05.2007. godine, utvrdili su prijedlog Odluke o pripajanju LTG banke UPI banci s danom 31.7.2007.godine, koji se upućuje se na pred-odobrenje Agenciji za bankarstvo Federacije BiH, i konačno odobrenje Skupštinama dioničara UPI i LTG banke, koje će se održati dana 18.06.2007.godine.
Većinski vlasnik UPI banke je Intesa Holding International Luxembourg (IHI) sa 81,18% glasačkih prava, dok je većinski vlasnik LTG banke je Privredna banka Zagreb d.d. (PBZ) sa 66,99% glasačkih prava, druga najveća banka u Hrvatskoj. Obje banke članice su Grupe Intesa Sanpaolo.
Privredna banka Zagreb d.d., Zagreb obavještava da je u razdoblju od 16. svibnja do 17. svibnja 2007. stekla 191 vlastitu dionicu.
Privredna banka Zagreb d.d., Zagreb obavještava da je u razdoblju od 16. svibnja do 17. svibnja 2007. stekla 191 vlastitu dionicu.
Ja obaviještavam javnost da sam stekao još 7 dionica PBZ-a.[[smiley1]
Dali vam nesto govori dokupi dionica od strane PBZ-a
mozda se mjenja struktura medju prvih deset uskoro[
Dali vam nesto govori dokupi dionica od strane PBZ-a mozda se mjenja struktura medju prvih deset uskoro[
Kupuju vjerojatno za svoje zaposlenike.To dobiju kao ‘stimulans’ umjesto novaca.Na taj način PBZ ne plača porez na taj dodatak na plaču (moje mišljenje).Ako Jurčić dođe za premijera morat će davat keš [smiley2]
Draženko Kopljar, član Uprave Banke otpustio je 109 dionica.
Privredna banka Zagreb d.d. je u razdoblju 18. svibnja do 21. svibnja 2007. stekla 224 vlastite dionice.
Draženko Kopljar, član Uprave Banke otpustio je 109 dionica. Privredna banka Zagreb d.d. je u razdoblju 18. svibnja do 21. svibnja 2007. stekla 224 vlastite dionice.
to znači da vijeruju u svoju dionici, pa zašto nebi i mi.[smiley1][smiley2][smiley4]