Višestruki ukupan trenutni brojčan odnos na kupnji u odnosu na prodaju govori sve o ovoj dionici kakva je potražnja za ovom kvalitetnom dionicom.
Trenutno stanje:
Ukupno na kupnji 26 ponuda : 1465 kom
Ukupno na prodaji 13 ponuda : 452 kom
lijepo je vidjeti da preko 3X vodi kupnja – odlicno 🙂
Kakve su vam prognoze za idući tjedan?
Napisao sam svoju prognozu pa su me izbrisali.Neznam zašto?Jel zabranjeno davat prognoze na forumu?
O ovoj dionici sam pisao perspektivno od trenutka kada je bila ca. 750 kuna.
Vjerovao sam u nju, dosta dugo jedini na forumu, ali je zato bilo dosta onih koji su pisali protiv nje , i ismijavali moje pisanje.Kad se samo sjetim toga.I dokapitalizacije i ismijavanja mog pisanja o učincima iste.
TReba biti iskren ,kada pogledam malo u arhivu, imao sam i ja svoj biser u trenutko kada sam napisao da bi mogla i na 20 000 jednog dana. Teoretski da, naravno u praksi nemoguće, to je bio jedini biser koji sam napisao. Drugi bi možda bio onaj , kada sam napisao da ne mislim prodavati čak ni po 2000 kuna, stvarno sam tada tako mislio, da nije bila iznenadna vijest o dokapitalizaciji ZABE , dan danas bih bio dioničar PBZ-a i dočekao evo 2000 kuna.
Čestitke dioničarima, po meni ovo može i dalje samo gore.Zanimljivo je da su splasnuli protivnici ove dionice, nema ih više, svima je sve jasno odjednom?
A da ću ponovno ući to je gotovo sigurno, vjerovatno će tada doći i dušebriznici??[smiley2]
idući tjedan bi moglo doći do malog pada iako ne nužno zbog povećane ponude
naime, pbz je dao određenom broju zaposlenika po par dionica što znači veću ponudu.
pozdrav svima
idući tjedan bi moglo doći do malog pada iako ne nužno zbog povećane ponude naime, pbz je dao određenom broju zaposlenika po par dionica što znači veću ponudu. pozdrav svima
Istina.Kolega s faksa koji se tamo radi je dobio 3 dionice pa me u subotu pitao šta da radi s njima.Njemu je to kao kilogram krumpira.Ali i ako se svi odluče na prodaju ,sigurno neće isti dan pa to nebi trebalo oborit cijenu.
Privredna banka Zagreb d.d. je u razdoblju 9. svibnja do 10. svibnja 2007. stekla 3.820 vlastitih dionica.