pa trebalo bi,da, tako nalaze zakon zdrave logike ali bas se i ne krece prema gore.. nesto skroz stidljivo
Nisam valjda jedini u ovoj dionici,target mi je bio 1650 pa sam dignuo target na 1850kn i što sad,prodati ili držati.
Nisam valjda jedini u ovoj dionici,target mi je bio 1650 pa sam dignuo target na 1850kn i što sad,prodati ili držati.
I meni je target bio 1650, ali apetiti rastu….novi je 2.000 ako se u međuvremenu ne predomislim.
Možda bi ju i prodao al nije me bilo,cijena fino potegla,možda prodam ako vidim bolju priliku
Da podjelim dilemu s vama, kupovao sam lani po nekih 630, prodao malo po 1100, onda još malo po 1400 i sad zbilja ne znam što s ostatkom, dokle može ići !? Naravno da se kajem što sam prodavao.
in: ” Nisam valjda jedini u ovoj dionici,target mi je bio 1650 pa sam dignuo target na 1850kn i što sad,prodati ili držati. ” Da podjelim dilemu s vama, kupovao sam lani po nekih 630, prodao malo po 1100, onda još malo po 1400 i sad zbilja ne znam što s ostatkom, dokle može ići !? Naravno da se kajem što sam prodavao.
2000 će probiti sigurno. Ja sam kasno ušao po1850 i mislim da ću na njoj bar malo zaraditi.
Nisi. Ja jih imam kao dugoročno ulaganje ( no nikad se nezna)
ja sam ulazio na 1400 i sad se isto kao i vi dvoumim da li prodati sad ili drzati, neznam jednostavno….
slatkih li muka [smiley11]
ima nas i na trećoj banci s istim problemom. možda da osnujemo neku grupu [smiley2]
ja ostavljam tu treću do daljnjeg.
mislim da cu ipak prodati jer nemam casha za uci u nesto drugo
mislim da cu ipak prodati jer nemam casha za uci u nesto drugo
Šta misliš da je bolje?[smiley4]